Elinde fotoğrafıyla bulundu

BATMAN'da geçen yıl rahatsızlığı nedeniyle 1 yaşında ölen oğlu Ezel'in mezarı başına giden 47 yaşındaki Veysi Demir, başına tabanca ile ateş açarak intihar etti.

Elinde fotoğrafıyla bulundu
27 Ağustos 2016 Cumartesi 15:22 tarihinde eklendi.
Batman'da kafeterya işleten Veysi Demir'in oğlu Ezel, geçen yıl Nisan ayında 1 yaşındayken hastalandıktan sonra öldü. Veysi Demir, dün akşam saatlerinde Asri Mezarlık'taki oğlu Ezel'in mezarı başına gitti. Bir süre mezar başında bekleyen Demir, daha sonra üzerinde bulunan tabancayı çıkarıp şakağına dayayıp ateşleyerek intihar etti.
 
Silah sesini duyanların haber vermesi üzerine mezarlığa giden sağlık ekipleri Veysi Demir'in öldüğünü belirledi. Demir'in elinde hayatını kaybeden oğlu Ezel'in fotoğrafını tuttuğu görüldü.
 
Demir'in intihar ettiği duyulunca mezarlığa gelen yakınları fenalık geçirdi. Yakınları Veysi Demir'in hiç bir sorunu bulunmadığını, oğlunun ölümüne çok üzüldüğünü anlattı. Veysi Demir'in cesedi otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne götürülürken, polis olay yerinde incelemelerinin ardından başlattığı soruşturmasını sürdürüyor.