Elizabeth Taylor olacak

Amerikalı ünlü oyuncu Lindsay Lohan, 2011 yılında yaşamını yitiren efsanevi oyuncu Elizabeth Taylor'u canlandırmaya hazırlanıyor.

Elizabeth Taylor olacak
24 Nisan 2012 Salı 13:59 tarihinde eklendi, 1.062 kez okundu.

 

Amerikan Lifetime TV Kanalı, Taylor'un iki kere evlenip boşandığı ünlü aktör Richard Burton ile yaşadığı aşkı konu alacak "Liz and Dick" adlı televizyon filminde ünlü yıldızı Lohan'ın oynayacağını açıkladı. 
   
Yapımcı Larry Thompson, "E!News"e yaptığı açıklamada, projede en başından beri Lohan ile çalışmak istediklerini söyledi. 
     
Lohan'ın Taylor'u mükemmel bir biçimde canlandıracağına inandıklarını belirten Thompson, sık sık skandallarıyla gündeme gelen Lohan'ın aslında son derece yetenekli bir oyuncu olduğunu ve ikinci bir şansı hak ettiğini ifade etti. 
   
 4 Haziran'da çekilmeye başlayacak televizyon filminin, Ekim ayında yayımlanması bekleniyor. 
   
 25 yaşındaki Lohan, California'daki bir kuyumcudan 2500 dolarlık bir kolye çaldığı, alkollüyken araç kullandığı ve şartlı tahliye kurallarını ihlal ettiği için 4 kez hapis cezasına mahkum edilmişti. 
     
"Menekşe Gözlü Yıldız" olarak ün kazanan Taylor, "Cleopatra" filminin çekimi sırasında başrolü paylaştığı Burton ile ilk evliliğini 1964 yılında yapmıştı. 10 yıl evli kaldıktan sonra 1974'te ayrılan çift, bir yıl sonra tekrar evlenmiş, 1976 yılında da yeniden boşanmıştı. Taylor, 23 Mart 2011'te hayata veda etmişti.