Elmadağ'da eğitim seferberliği

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında okul idarecileri,öğretmen,öğrenci ve velilere yönelik olarak seminerler düzenlendi.

11 Ocak 2013 Cuma 18:45 tarihinde eklendi.

 

Seminerle Ankara içinde ilk 10 içinde yer alan Elmadağ'ın Türkiye genelinde ilk 10 içine girmesi hedefleniyor
 
İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde üç gün boyunca devam eden seminerde okul müdürlerine etkin liderlik, öğretmenlere etkin iletişim, öğrencilere sınav kaygısı ve motivasyon velilere ise aile içi iletişim konuların da bilgiler veriliyor.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçenin eğitim deki başarı seviyesini yükseltmek için özel bir üniversite ile temasa geçerek böyle bir seminer düzenledi. Semineri üniversitenin öğretim üyelerinden Uzman Eğitimci Mehmet Ekinci sundu. katılımcılar Ekinci’nin verdiği bilgileri dikkatle dinlediler. Mehmet Ekinci slayt gösterileriyle birlikte sunduğu konuşmasında eğitim ve hayatta başarının yakalanabilmesi için anne karnından itibaren insanın yaşantısındaki olayların etkisini anlattı. Aile, öğretmen, çevre, toplumsal değer yargıları gibi faktörleri örnekler vererek insanın hayatında olumlu veya olumsuz sonuçlarını ortaya koydu. 

CİHAN