Elmander derbide forma giyebilecek

Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş, golcü oyuncuları Elmander'in bugün Beşiktaş ile yapacakları derbi karşılaşmasında forma giyebileceğini bildirdi.

Elmander derbide forma giyebilecek
26 Şubat 2012 Pazar 08:02 tarihinde eklendi, 1.506 kez okundu.

Hasan Şaş, Galatasaray'ın Tv'ye ve Galatasaray'ın internet sitesinde de yayımlanan açıklamasında, derbi maça iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti. 
    
Sakatlığı geçen Elmander'i önceki gün antrenmanda test ettiklerini kaydeden Hasan Şaş, ''Elmander inşallah maçta forma giyecek. Sistemimiz için önemli bir oyuncu. Maça iyi hazırlandık. Futbolcular bu tip maçlara zaten kendiliğinden hazırlanabiliyor, konsantre olabiliyor. Beşiktaş ilk defa Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya gelecek ve biz de bu maçı kazanmak istiyoruz. Çalışmalarımız hep bu yönde oldu. Seyircilerimize iyi bir maç izletip onları mutlu etmek istiyoruz'' diye konuştu. 
    
Play-off öncesinde alacakları her puanın önemli olduğunu kaydeden Hasan Şaş, şunları söyledi: 
    
''Beşiktaş'ı yenersek büyük bir puan farkı ortaya çıkmış oluyor. Biz açıkçası Beşiktaş'ı eksik bulmuyoruz. Medyada Beşiktaş eksik gibi gösteriliyor ama Fenerbahçe karşısında Beşiktaş'ı herkes izlemiştir ve biliyorsunuz o maçta Quaresma ile Fernandes oynamadı. Bugün de Fernandes oynamayacak ama İbrahim Toraman oynayacak, Ernst, Quaresma, Simao ve Almeida gibi isimler oynayacak. Bu durumda Beşiktaş'ı tam kadro olarak görebiliriz. Zaten büyük takımların 2-3 eksiği olsa dahi eksiğiz deme lüksü yok çünkü kadrosunu ona göre kuruyor. Biz de o bilinçteyiz ve ciddiyetteyiz. Konsantrasyonumuz da o seviyede. Ben Beşiktaş-ın eksik olduğunu kabul etmiyorum. Fenerbahçe maçındaki kadrosuna baktığımda fazlası olduğunu da düşünüyorum. Bunun için de Beşiktaş'ı çok ciddiye alarak yenmek istiyoruz.'' 
    
Hasan Şaş, taraftarlarının bugün kendilerini yalnız bırakmayacağına inandıklarını da dile getirerek, ''Tezahüratlarını bundan sonraki maçları da unutmayarak yapmalarını istiyoruz. Zaten 55 bin Galatasaray taraftarı yapması gerekeni biliyor. Biz de onları mutlu etmek için sahada var gücümüzle savaşacağız'' şeklinde konuştu.