Elmander o gol için ne dedi?

Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Attığı harika gol hakkında yorum yaptı.

Elmander o gol için ne dedi?
20 Ekim 2012 Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi, 1.569 kez okundu.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da Johan Elmander karşılaşma sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

 
Karşılaşmada müthiş bir gol atan İsveçli yıldız; "İlk yarıda çok kötüydük. Bu şekilde oynamaya alışık değiliz. İkinci yarıda ruhunu ve kalbini ortaya koyan bir takım vardı. Gol atmayı seviyorum ancak bugün attığım gol önemli değildi, çünkü kazanamadık. Ancak son 5 dakikaya kadar ortaya müthiş bir mücadele koyduğumuz için takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
 
Geçtiğimiz sezonun son karşılaşmasında yaşadığı sakatlığın etkilerini hala hisseden Johan Elmander, konuyla ilgili olarak; "3 hafta önceki durumumla şimdiki durumumu kıyaslarsak daha iyi durumdayım. Hem hocamla hem de milli takım hocamla konuşup dinlenmeme karar verdik. 2 haftalık bir dinlenme süreci geçirdim. Şu an ağrım var ancak 3 haftakine kıyasla daha iyiyim." şeklinde konuştu 

Gazeteport