Elmander'e partner olacak

Galatasaray'da çember daralıyor, günler geçtikçe Sarı-Kırmızılılar transfer bombalarını patlatmaya biraz daha yaklaşıyor.

Elmandere partner olacak
30 Haziran 2012 Cumartesi 11:12 tarihinde eklendi, 1.210 kez okundu.

 

Geçen yıl bugünlerde Galatasaray'ın transfer gündemini meşgul eden Forlan için Sarı-Kırmızılılar tekrar düğmeye bastı. İnter'le yapılan ön görüşmeden olumlu sonuç çıktı...
 
Fanatik.com'un haberine göre; Listesinde birçok dünya yıldızı bulunan Cim Bom'un radarına giren son isim Diego Forlan. Geçen yıl bugünlerde ortaya çıkan ve üzerine Fatih Terim'in transfer listesinin yazılı bulunduğu tahtada Podolski ile birlikte adı geçen Uruguaylı futbolcu, İnter'i tercih etmişti. Ancak İtalyan kulübünde hiç de parlak bir sezon geçirmeyen Forlan, kulübeye mahkum olunca takımdan ayrılmayı kafasına koydu. 18 maçta 2 gol atabilen 33 yaşındaki futbolcu, bu performansa karşın hâlâ Fatih Terim'in takımda görmeyi en çok istediği isimlerin başında geliyor. 2008-2009 sezonunda Atletico Madrid formasıyla La Liga'da 32 gol atıp hem İspanya'da hem de tüm Avrupa'da Gol Kralı olarak altın ayakkabı kazanan Forlan, yaşadığı düşüşe karşın yüksek bir bedel talep ediyor.
 
Elmander'le birlikte
İlk etapta İnter'in ne kadar bonservis isteyeceğini öğrenmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın gerçekleştirdiği ön görüşmeden olumlu sonuç çıktı. Senelik 4 milyon Euro gibi bir ücret isteyen Forlan'ı ikna etme görevi ise vatandaşı Muslera'ya verildi. Terim'in ileri ikilide Elmander ve Forlan'ı oynatmayı planladığı öğrenildi.