Elton John neler istedi ?

Müzik dünyasının 'sör' unvanlı ünlü ismi Elton John, 18 yıl aradan sonra konser için Türkiye'ye ilk kez geliyor

Elton John neler istedi ?
23 Haziran 2011 Perşembe 13:14 tarihinde eklendi, 1.238 kez okundu.

 

John, Almanya'da verdiği muhteşem konserle 5 Temmuz'daki İstanbul konserine de ısınmış oldu
 
Müzik dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan Elton John, Temmuz ayında İstanbul ve Ankara'daki sevenleriyle buluşacak. İlk kez 1993 yılında Türkiye'ye gelen John, İstanbul İnönü Stadı'nda verdiği konserle büyük beğeni toplamıştı.
 
25 ŞARKI
64 yaşındaki şarkıcı, 18 yıl aradan sonra ikinci kez Türkiye bir konser için geliyor. Dünya turnesi kapsamında 21 ülkede konser verecek olan John'u 5 Temmuz'daki İstanbul konseri öncesi Almanya'da Hannover'de dinleme şansı yakaladık. Ünlü şarkıcı, 2.5 saat boyunca TUI Arena sahnesinde kaldı ve 25 şarkı söyledi. 7 bin 500 kişinin izlediği konserde, mekan tamamen doluydu. Tahmin edildiği gibi izleyici kitlesi 30 yaşın üzerindeydi. Bizim katıldığımız konser, bir spor salonunda gerçekleştirildiği için oturma düzeni vardı. Ancak üçüncü şarkıdan itibaren tüm izleyiciler yerlerinde dans etmeye başladı. Her şarkıdan sonra piyanosundan kalkıp seyirciyi kendi üslubuyla selamlayan Elton John'un sahnesi de oldukça renkliydi. Özel ışık gösterisi dinleyicilerin daha da coşmasını sağladı. Yeni albümünden üç tane parça seslendiren şarkıcı bir kez bis yaptı ve 'Your Song'u söyledi. Bu arada en çok bilinen parçalarından 'Candle in the Wind'i söylemedi. Ama konser sonunda sahnenin önüne gelen hayranlarına tek tek imza vermeyi ihmal etmedi.
 
ORKESTRASI GELİYOR
John, Almanya'da İstanbul ve Ankara konserine de ısınmış oldu. Turnesi boyunca bazı şehirlerde solo konserler de veren Elton John, Türkiye'ye orkestrasıyla geliyor. John'a Türkiye'de, 42 yıldır birlikte çalıştığı bateristi Ray Cooper, neredeyse her şarkıda farklı bir gitar kullanan Davey Johnstone ve 'kızlar' dediği siyahi dört vokal eşlik edecek.
 
12 BEYAZ HAVLU İSTEDİ
** Elton John, konserlere orkestrasından ve çalışanlardan ayrı,özel uçağıyla gidiyor.
** İki tane limuzin istiyor.
** Konser alanında 14 güvenlik bulunmasını şart koşuyor.
** Odasının en fazla 19 derece olmasını isteyen John, 12 tane de temiz havlu istiyor.
** Patlamış mısır ve cips, soğutulmuş beyaz şarap da diğer istekleri.