Emekli albay yasak aşk kurbanı

Ankara’da, emekli Albay Şammaz Görgülü (50), evine temizlik yapmaya gelen Fadime S.’nin 17 yaşındaki oğlu Y.E.S. tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Emekli albay yasak aşk kurbanı
26 Ekim 2011 Çarşamba 09:02 tarihinde eklendi, 1.979 kez okundu.

 

Alınan bilgiye göre, evli ve 2 çocuk Görgülü, evlerine 2 yıldır temizliğe gelen, evli ve 1 çocuk annesi Fadime S. ile ilişki yaşamaya başladı. Görgülü, önceki gün Fadime S.’nin eşi ve bir restoranda çalışan oğlu Y.E.S.’nin evde olmadığı sırada Çankaya Ehlibeyt Mahallesi’ndeki eve geldi. Y.E.S ile aynı iş yerinde çalışan arkadaşı E.Y. ile birlikte daha sonra izin alarak, evlerinin yanında bulunan motosikletine binmek için eve geldi. Y.E.S., zemin kattaki evlerinin yanında kilitli halde duran motosikletini çözdüğü sırada, salonda annesi Fadime S. ile Görgülü’yü birlikte gördü.
 
‘Annem seni aldatıyor, eve gel’
Y.E.S., bir restoranda aşçı olarak çalışan babası Süleyman S.’yi telefonla arayarak, “Annem seni aldatıyor, hemen eve gel. Ben gereğini yapacağım” dedi. Y.E.S., telefon konuşmasının ardından arkadaşı E.Y.’ye evin giriş kapısına gitmesini ve Görgülü’nün kaçmasını engellemesini istedi. Eve mutfak kapısından giren Y.E.S., buradan aldığı bıçakla Görgülü’nün üzerine yürüdü. Kaçmaya çalışan Görgülü, kapıda bekleyen E.Y. ile boğuşmaya başladı. Y.E.S. bu sırada emekli albayı göğsünden 3 defa bıçakladı. Y.E.S., daha sonra salona geri dönerek annesi Fadime S.’yi darp etti.
 
Komşuları ihbar etti, yakalandı
Kıyafetlerine kan bulaşan Y.E.S., elbiselerini çıkararak evden kaçmak istediği sırada komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis ekiplerince yakalandı. Ambulansla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Görgülü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Ankara Emniyeti Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Y.E.S. ve arkadaşı E.Y., 18 yaşından küçük oldukları için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Y.E.S. ve arkadaşı E.Y. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

Milliyet