Emekli astsubay BDP'li vekili çıldırttı

Emekli astsubay Ahmet Zengin'in şova yönelik hareketleri herkesi çileden çıkarttı

Emekli astsubay BDPli vekili çıldırttı
26 Nisan 2012 Perşembe 13:12 tarihinde eklendi, 2.262 kez okundu.

 

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Sağduyu programında emekli astsubay Ahmet Zengin'in sözlerine kızan Doğu Ergil ve BDP milletvekili Sırrı Sakık canlı yayını terk etti.
 
"PKK'LILAR DİNSİZ ERMENİDİR"
 
Ahmet Zengin, BDP'lileri dinsiz ve imansız olarak tabir ederek "PKK'nın içindekiler ateist, zerdüşt, dinsiz ve Ermenidir. BDP milletvekillerinin içinde bir tane namaz kılan yok, bir tane oruç tutan yok. PKK bu kızları nasıl dağa kaldırıyor? Şimdi onu açıklayacağım" sözleri üzerine Prof.Dr. Doğu Ergil programı terk etti.
 
"Bu dil sokak dilidir" diyen Doğu Ergil tüm ısrarlara rağmen canlı yayına dönmedi.
 
SIRRI SAKIK'A ZOR SORU
 
Canlı yayında Sırrı Sakık'a yönelik sözleri ile ortamı gerginleştiren Ahmet Zengin "Siz GAP projesini ve oradaki petrolleri Kürtlere verilmesini ve oradaki valilerin seçimle gelerek Kürtlerin bir özerk bölgesini olmasını, dağdakilerin KCK'nın ve diğerlerinin affedilerek bu 20 milyon Kürtle Sevr'de yazan Kürdistan'ın kurulmasını istiyor musunuz? İstemiyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltti.
 
CANLI YAYINDA BAYRAK AÇTI
 
BDP Milletvekili Sakık ise Ahmet Zengin'le bu tür bir tartışma içerisine girmeyeceğini ve kendisini muhatap almadığını ifade etti. Bu sözlere sinirlenen Zengin Türk bayrağını açarak ekranlardan gösterdi ve "Bu bayrak sizin oradaki PKK'nın bayrağı mı?" dedi.