Emekli ikramiyesini gasp ettiler

ANTALYA'da 53 yaşındaki Kenan Erbeyli'nin ev almak için bankadan çektiği emekli ikramiyesi olan 101 bin lira, kimliği henüz belirlenemeyen yabancı uyruklu 4 kişi tarafından gasp edildi.

Emekli ikramiyesini gasp ettiler
22 Ağustos 2016 Pazartesi 14:48 tarihinde eklendi.
ANTALYA'da 53 yaşındaki Kenan Erbeyli'nin ev almak için bankadan çektiği emekli ikramiyesi olan 101 bin lira, kimliği henüz belirlenemeyen yabancı uyruklu 4 kişi tarafından gasp edildi.
 
Olay, saat 10.30 sıralarında Kepez İlçesi Gazi Mahallesi TOKİ konutları otoparkında meydana geldi. Isparta İl Özel İdaresi'nden emekli Kenan Erbeyli, emekli ikramiyesini ev almak için bankaya yatırdı. Aradığı evi TOKİ konutlarında bulan Erbeyli, ev sahibine kapora olarak 4 bin TL verdi. Paranın kalan kısmını da bugün ev sahibine vermek için anlaşan Erbeyli, bir bankanın Kepez şubesinden 101 bin lira çekti. Parayı çantasına koyan Erbeyli, 32 PS 113 plakalı otomobiliyle alacağı dairenin bulunduğu TOKİ Konutları B Blok'un otoparkına girdi.
 
ÜÇ KİŞİ SALDIRDI
 
Aracını park eden Erbeyli, bir anda 3 kişinin saldırısına uğradı. Erbeyli, içinde para olan çantayı almaya çalışan saldırganlara uzun süre direndi. Kenan Elbeyli'yi tartaklayan ve boğazını sıkarak etkisiz hale getiren gaspçılar, para dolu çantayı aldı. 3 şüpheli, olay yerinde kendilerini bekleyen başka bir arkadaşlarının kullandığı 58 BD 657 plakalı otomobille kaçtı.
 
İlk şoku atlatan Kenan Erbeyli, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Erbeyli'nin verdiği bilgiler üzerine şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, bir süre sonra gaspçıların kullandığı otomobili Gündoğdu Mahallesi 2487 Sokak'ta terk edilmiş halde buldu. Güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, yabancı uyruklu olduğu ve kent merkezinde bir otelde konakladıklarını tespit ettiği kişileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
 
EMEKLİ İKRAMİYEMDİ
 
Gaspçılara direnirken kıyafetleri yırtılan ve boğazında boğuşmadan dolayı morluk bulunan Kenan Erbeyli, gazetecilere yaşadıklarını anlattı. Ev almak için bankadan para çektiğini belirten Erbeyli, "Sanırım beni bankadan itibaren takip etmişler. Otomobilimi park ettim. Parayı alıp eve çıkacakken 3 kişinin saldırısına uğradım. Vermemek için uzun süre direndim ama beni sürükleyip parayı aldılar. Türkçe konuşmuyorlardı. Emekli ikramiyemdi. Evimin borcunu ödemek için çekmiştim" dedi.