"Emenike bir iç acısı"

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda eşleştikleri Rusya’nın Spartak Moskova takımını eleyebilecek güçte olduklarını söyledi.

Emenike bir iç acısı
10 Ağustos 2012 Cuma 15:04 tarihinde eklendi.

 

Abdullah Kiğılı, FBTV’ye yaptığı açıklamada, play-off turundaki muhtemel rakiplerinden en güçlüsü ile eşleştiklerini belirterek, ”Olabilecek 5 rakip arasında en güçlüsünü çektik. Ama önemli değil. Biz Spartak Moskova’dan geri bir takım değiliz. Ondan daha da güçlüyüz. Spartak Moskova’yı eleyebilecek güçteyiz. İlk maçı orada oynayacak olmamız bizim avantaj. Yeni transferlerimizle çok daha güçlü bir hale geleceğiz. Hem teknik kadro, hem yönetim hem de taraftar olarak Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalacağımıza inanıyoruz” dedi.
 
Abdullah Kiğılı, önceki sezonun sonunda Kardemir Karabükspor’dan kadrolarına kattıkları, ancak futboldaki şike soruşturması nedeniyle sarı-lacivertli formayı giymeden Spartak Moskova’ya transfer olan Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike’nin çok iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
 
”Emenike bir iç acısı. Geçtiğimiz sezon sayın başkanımız Aziz Yıldırım’ın büyük fedakarlıklarıyla Şampiyonlar Ligi için geçen sezon transfer ettiğimiz bir futbolcu bir hafta sonra maalesef bize karşı oynayacak. Bu da bizim şansızlığımız, ne yapalım. Ama müthiş bir futbolcu. Değerini de zaten 3-4 kat arttırdı. Fenerbahçe formasını giydiremediğimizden dolayı içimizde bir sıkıntı, bir yaradır. Ne yapalım, giydiremeyenler düşünsün. Bugün de doğru transfer yaptığımıza inanıyoruz. İnşallah iyi olur.”