Emlak vergisinde son gün 31 Mayıs

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 1 Mayıs itibariyle emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2013 yılı 1.taksit ödemeleri Belediye Tahakkuk Tahsil Şefliği'nde tahsil edilmeye başlandı.

Emlak vergisinde son gün 31 Mayıs
16 Mayıs 2013 Perşembe 16:30 tarihinde eklendi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 1 Mayıs itibariyle emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2013 yılı 1.taksit ödemeleri Belediye Tahakkuk Tahsil Şefliği'nde tahsil edilmeye başlandı. 1. taksit ödemelerinin tahsilat işlemlerinin 31 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

Vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemeleri gerektiğini afiş ve el ilanları ile hatırlatan emlak servisi yetkilileri, mükelleflere kolaylık sağlamak amacıyla hafta sonları da çalışacaklarını, 18 Mayıs Cumartesi günü ile 25-26 Mayıs tarihlerinde cumartesi ve pazar günleri Su Tahakkuk ve Emlak Servisi'nin açık olacağını, vergi mükellefi vatandaşların bu günlerde de rahatlıkla işlem yaptırabileceklerini söyledi.

Emlak ve çevre temizlik vergilerini zamanında ve düzenli olarak ödeyen vatandaşlara da teşekkür eden belediye yetkilileri, ayrıca ödeme yapacağı miktarı bilmeyen vatandaşların emlak vergisi borçlarını (0228) 314 67 00 - dahili 101 ve 150 numaralı telefonlardan öğrenebileceklerini kaydetti. Yetkililer, Bozüyük dışından vergi ödemek için ise posta çeki hesabına para yatırabilineceğini belirtti. CİHAN


CİHAN