Emma Watson'ın çıplak fotoğraf tehdidi sahte çıktı

Emma Watson'ın çıplak fotoğraflarının yayınlanacağı söylenen internet sitesi, bugün çok farklı bir şeye dönüştü.

Emma Watsonın çıplak fotoğraf tehdidi sahte çıktı
24 Eylül 2014 Çarşamba 15:44 tarihinde eklendi, 1.946 kez okundu.
Dün çıkan haberlerde, Emma Watson’ın da iCloud hesabının hack’lendiği ve çıplak fotoğraflarının internete sızacağı yönünde tehditler aldığı belirtilmişti.

İddialara göre Watson’ı tehdit eden bir 4chan kullanıcısı, Emma Watson’ın Birleşmiş Milletler’de feminizm hakkında yaptığı konuşmayı beğenmediğini, onu çıplak fotoğraflarını yayınlayarak cezalandıracağını söylemişti. Hatta bunun için bir EmmaYouAreNext.com diye bir adres kurulmuş, sitede Watson’ın bir fotoğrafı ve geri sayım butonuna yer verilmişti.

Şu anda EmmaYouAreNext.com sitesine girenler, otomatik olarak Rantic.com’a yönleniyor. Sitede yer alan bilgilere göre bu internet sitesi kurulduğundan beri dünya üzerindeki milyonlarca kişiden ilgi gördüğü belirtiliyor.
 
Sitede yer alan yazılarda “4chan’i kapatmamıza yardımcı olun ve daha fazla özel fotoğrafın ortalığa saçılmasını engelleyin. Bu kadınlardan hiçbiri bunu hak etmiyor ve hep beraber bir değişim yaratabiliriz. Emmayouarenext.com sitesi, 48 milyon kez ziyaret edildi, 7 milyon facebook beğenisi ve paylaşımı aldı, Tüm dünyada 3 milyon kişi bu hesaba mention yaptı” deniliyor.
 
Sitede ABD başkanı Barack Obama’ya yönelik yazılmış bir de mektup bulunuyor. Bu kampanyaya katılmak isteyenlerin mektubu imzalaması ve sosyal medyada paylaşması isteniyor.