Emniyet'te bir görev değişikliği daha!

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde görev alınarak başka şubelere verilen 2 şube müdürünün görev yeri yeniden değiştirildi.

Emniyette bir görev değişikliği daha!
31 Ocak 2014 Cuma 19:15 tarihinde eklendi.
Ayrıca İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube'de görevli biri başkomiser 20 memur da başka şubelere dağıtıldı.
 
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde görevden almalar ve şube değişiklikleri bugünde devam etti. 7 Ocak tarihinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü görevden alınarak Bilgi İşlem Şube Müdürü olarak atanan Nazir Özcan bugün de Çocuk Şube Müdürlüğü’ne görevlendirildi.

İshitbarat Şube Müdürlüğü görevinden alınarak Siber Suçlar Şube Müdürlüğü’ne getirilen Halil Seyfi ise Deniz Liman Şube Müdürü oldu. Bir süredir Lojistik İnşaat, Emlak Şube Müdürlüğü'nü yürüten Nadir Arıkan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür yardımcılığına atandı. Çocuk Şube Müdürü Muhsin Aydemir ise, Nezir Özcan’dan boşalan Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'ne getirildi.
 
Ayrıca Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube'de görevli biri başkomiser 10 memur ile İstihbarat Şubesi'nde görevli 10 memurun da görev yeri değiştirilerek başka şubelere verildi.

DHA