Emrah ve ailesine saldırı

Emrah'ın ailesine saldırının fotoğrafları ortaya çıktı Emrah’ın ailesi ve Bodrum’daki komşularının karıştığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Fotoğraflarda eli bıçaklı kadın ve sopalı bir adamın Emrah ailesine saldırıyor.

Emrah ve ailesine saldırı
31 Temmuz 2015 Cuma 09:11 tarihinde eklendi, 2.235 kez okundu.

Emrah Erdoğan’ın Bodrum’daki evinin yer aldığı sitede komşularıyla kavga ettiği iddia edildi. Sanatçının komşularını darp ettiği iddia edilen kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

 

Fotoğraflarda, eli bıçaklı bir kadın ve elinde sopa olan bir adamın, sanatçının ailesi üzerine yürüdüğü görülüyor. Kavgayla ilgili sanatçının menajeri Engin Esen bir basın açıklaması yaptı. Menajer, yaşananları şöyle anlattı: “Emrah’ın İstanbul’da olduğu gün Bodrum’da aynı sitede ikamet eden bazı komşuları tarafından ailesine saldırıda bulunulmuştur.

 

Saldırganlar, Emrah’ın evinin bahçesini talan ederek haneye tecavüz etmişlerdir. Bıçaklı, sopalı kişiler şarkıcının ailesini darp etmiştir. Evde o sırada eşi Sibel Erdoğan, oğlu Elyasa, eşinin kız kardeşleri Seda Kirer, Sema Kirer, eşinin annesi Serpil Topçu ve eşinin yeğeni Kaan Kirer vardı. Olayda Seda Kirer, Sema Kirer ve Kaan Kirer yaralanmıştır.”

 

Hürriyet