En acı fotoğraf

Bodrum'da tatil yapan Hollandalı turist 52 yaşındaki Hans Sjabe Van Der Schaaf, konakları oteldeki yatağında eşi Anna Van Der Schaaf Groen tarafından ölü bulundu.

En acı fotoğraf
15 Eylül 2014 Pazartesi 17:09 tarihinde eklendi.
Hollandalı turistin cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, eşi ağlayarak tabutun fotoğrafını çekti.
 
Bodrum'a tatil yapan Hollanda vatandaşı Anna Van Der Schaaf Groen ile eşi Hans Sjabe Van Der Schaaf, akşam saatlerinde Gümbet'te konakladıkları oteldeki odalarına geçti. Anna Van Der Schaaf Groen sabah kalktığında eşini uyandırmak istedi. Hans Sjabe Van Der Schaaf'ın herhangi bir tepki vermemesi üzerine, eşi, yan odada kalan, eşinin yeğeninin hemşire yardımcısı olan kız arkadaşını çağırdı. Nabzının atmadığı belirlenen Hans Sjabe Van Der Schaaf, sağlık ekipleri tarafından Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan kontrolde de Schaaf'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaklaşık 4 yıldır kalp rahatsızlığı bulunduğu ve kalbine stent takıldığı öğrenilen Hans Sjabe Van Der Schaaf'ın cesedi savcının talimatıyla otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu sırada, acılı kadın gözyaşları içinde eşinin tabutunun fotoğraflarını çekti.