En çekici erkek Okan Bayülgen

'Onu Baştan Çıkar!' adlı kitabın yazarı, yaşam uzmanı Tuğçe Işınsu; yaptıkları araştırmada kadınların bir kişiyi en baştan çıkarıcı erkek bulduğunu söyledi.

En çekici erkek Okan Bayülgen
08 Ocak 2012 Pazar 14:27 tarihinde eklendi, 3.631 kez okundu.

 

'Onu Baştan Çıkar!' adlı kitabın yazarı, yaşam uzmanı Tuğçe Işınsu; yaptıkları araştırmada kadınların Okan Bayülgen'i en baştan çıkarıcı erkek bulduğunu söyledi ve ekledi: Okan'ın zekası, cinselliğe göndermeler yapması ve dört kez evlenmesi kadınları çok etkiliyor.
 
Sabah'tan Eylem Bilgiç'in haberine göre, çekici erkeği belirlemek için altı büyük şehirde 20-45 yaş arası kadınlar arasında anket yaptıklarını söyleyen Işınsu, "Türkiye'de popüler olan 10 erkek belirledik. Bunlar; Kıvanç Tatlıtuğ, Sadettin Saran, Kenan İmirzalıoğlu, Berhan Şimşek, Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk, Okan Bayülgen, Murat Boz ve Yavuz Bingöl'dü. "Türkiye'nin en baştan çıkarıcı erkeği kim?" diye kadınlara sorduk. Yüz kadının 67'si Okan Bayülgen'e oy verdi" dedi.
 
Işınsu, Okan Bayülgen'in neden birinci olduğunu da şöyle açıkladı: Zeka, bir de cinselliğe gönderme yapması... Bu göndermelerini kadın seyirci "Bana da mı dedi acaba?" diye üstüne alınıyor. Bayülgen'in dört kere evlilik yapması da kadınların hoşuna gidiyor. Bir de onu saf bulduklarını da söylemişler.