En çok Bilic üzüldü!

Galatasaray’ın, Real Madrid karşısında aldığı ağır yenilgi Hırvat hocanın keyfini kaçırdı. Kurmayları ile derbiyi değerlendiren Bilic, “Rakibimiz daha da hırslandı. Kazanmak için ilk dört haftada oynadığımız maçların üzerine çıkmalıyız” dedi

En çok Bilic üzüldü!
20 Eylül 2013 Cuma 10:05 tarihinde eklendi.
Şampiyonlar Ligi’nde, Real Madrid’e 6-1 yenilerek taraftarlarını üzen Galatasaray, bu skorla sadece camiasını değil Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’i de sıkıntıya soktu.
 
Sarı - kırmızlı takımın İspanyol takımı ile oynadığı Devler Ligi mücadelesini yerinde seyreden Hırvat teknik adam, tarihi skor nedeniyle derbide işlerinin çok daha zora girdiğini belirtti.
 
Karşılaşmada, Galatasaray ile ilgili notlar tutan ve bu raporunu teknik kurmaylarıyla paylaşan Bilic, Cim-Bom’un mağlubiyeti nedeniyle hafta sonunda çok daha farklı bir taktik hazırlayacak. Yardımcılarıyla yaptığı değerlendirmede, Galatasaray’ın mutlaka bir çıkış yakalamak isteyeceğini kaydeden Hırvat hocanın, “O gün sahada görev alacak olan her Galatasaraylı futbolcu var gücüyle oynayacak. Real Madrid karşısındaki yenilgi onları daha da hırslandırdı. Daha önce oynadığımız maçların üzerinde bir oyun sergilememiz gerekiyor. Tabii ki zayıf noktaları var ve bunların üzerinde çalışacağız ama rakibin tempo kazanmasına kesinlikle izin vermemeliyiz” diye konuştuğu öğrenildi.
 
Derbi haftası nedeniyle idmanları basına kapatarak futbolcularını rahat bir atmosferde maça hazırlayan Slaven Bilic, hırslanmış bir Galatasaray karşısında ne yapmaları gerektiğini ise bugünkü antrenmandan itibaren anlatmaya başlayacak.  Derbide oyunun kontrolünü elinde tutmaları gerektiğini düşünen Bilic özellikle ilk yarım saatte rakibin adeta uyutulmasını isteyecek. Galatasaray’a yaralı aslan gözüyle bakan Hırvat çalıştırıcı, beraberliğin bile sarı - kırmızılı ekibe yetmeyeceğini ve dikkatli olmaları konusunda futbolcularını uyaracağı vurgulandı.