En Çok Tercih Edilen Simülasyon Oyunları Tek Bir Platformda

İlk olarak 2001 yılında bilgisayar kullanıcıları ve oyun severlerle buluşan PES, Japon Konami firması tarafından geliştirilmiş bir futbol simülasyonudur.

En Çok Tercih Edilen Simülasyon Oyunları Tek Bir Platformda
22 Temmuz 2014 Salı 22:54 tarihinde eklendi, 2.385 kez okundu.

İlk olarak 2001 yılında bilgisayar kullanıcıları ve oyun severlerle buluşan PES, Japon Konami firması tarafından geliştirilmiş bir futbol simülasyonudur. Önceleri yerel liglerin kullanılarak hazırlanan oyun, gerçekçi futbol deneyimi sağlıyor olmasına bağlı olarak, dünya geneline kısa süre içerisinde yayılarak büyük bir ilgi gördü. Bu büyük ilgiye paralel olarak, oyunun yeni versiyonlarını geliştirmeye başlayan şirket, her bölgeye hitap eden, lokalize edilmiş takımlar, oyuncular ve liglerin bulunduğu şekilde oyunu geliştirmeye devam ederken, yazılım teknolojisinin gelişmesine bağlı olarak ta, grafik, görsellik, kontrol edebilme ve teknik özellikler olarak ta üst düzey gelişim göstermiştir.

 

Haliyle Bilgisayar kullanıcıları, oyun severler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan oyun, aynı zamanda futbol ve sporseverler tarafından da yoğun bir ilgiyle karşılandı. Günümüzde liglerin değişimlerini sürekli olarak yansıtan ve her ligin kendisine özgü oyuncularından oluşan takımlar kurularak, iki kişinin, iki ayrı takımı yönetebildiği maçlar yapılmasını sağlayan oyun, eğlence kültürümüze yeni bir bakış açısı ve yeni bir şekil getirmiştir. Dünya genelinde yüz milyonların üzerinde satış rakamlarına ulaşan oyunun 2014 versiyonunu indirebilmek için web sitemizde bulunan PES 2014 indir linkine tıklamanız yeterli oluyor.

 

Oyun severlerin aradıkları tüm oyunları tek bir platform üzerinde bulabilmeleri için özel olarak tasarlanmış olan web sitemiz, gelmiş geçmiş en iyi oyunları tek link olarak indirebileceğiniz bir şekilde özel olarak hazırlanmıştır. Farklı oyun deneyimleri ve ilgi alanlarınıza göre kategorize edilmiş platformumuz, aradığınız oyunlar için uzun süreler boyunca araştırma yapmanızın önüne geçmek için özel bir kategorize sistemine sahiptir. Bu kategoriler arasından bir tanesi olan simülasyon oyunları, çeşitli ilgi alanlarına yönelik olara hazırlanmış ve alanında fenomen olmuş tüm oyunları bir arada bulabileceğiniz bir kategori olarak, uzman editörlerimiz tarafından sürekli güncellenmeye devam ediyor.

 

Gelişen yazılım teknolojisinde beklide en büyük katkı sahibi olan üst düzey grafik özelliklerini sürekli bir adım ileriye götüren, çok çeşitli alanlarda ki simülasyonlar, araba kullanmak, uçak kullanmak, çeşitli sporları yapmak ve daha nice başka senaryolara sahip olarak geliştiriliyorlar. Tüm bu oyunları bir arada bulabileceğiniz kategorimiz, ilgilendiğiniz alana göre, eşsiz simulasyon deneyimleri yaşayabilmenizi sağlayan oyunları tek link olarak indirebileceğiniz şekilde hazırlandı. Tüm özellikleriyle kullanıcılarımızın beklentileri ve taleplerine göre düzenlenmiş olan web sitemiz, en güncel ve en güzel oyunlar arasında seçim yapmanızı kolaylaştıran ve zor bulunacak oyunlara bile kolay bir şekilde erişebilmenizi sağlayacak şekilde sürekli olarak güncellenmeye devam ediyor.

 

Benzersiz eğlencelere yelken açmak için ihtiyacınız olan bilgisayar oyunlarına hızlı ve kolayca ulaşabilmek ve zaman kaybetmeden, uğraşmadan bu oyunları tek link olarak indirebilmek için web sitemizdeki oyunları incelemenizi tavsiye ediyoruz. İnternet dünyasının en özel oyun arşivine bakmak ve değerlendirmek için en kısa süre içerisinde web sitemizi ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.