EN GÜNCEL TOKİ HABERLERİ İÇİN SİTEMİZE BEKLİYORUZ

Kalabalık yerleşim birimleri büyük şehirler ve gelişime açık tüm bölgelerde, destek sistemli çalışmalar, binalara yaptığı katkıyla birlikte kendini göstermekte. Cam, sağlık kalite ve görüntü açısından mükemmel bir bütünlüğü temsil ederken, bu sistemi en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz fırsatlar, yeni bina ve yapım teknikleri ile birlikte ayağınıza geliyor.

EN GÜNCEL TOKİ HABERLERİ İÇİN SİTEMİZE BEKLİYORUZ
24 Nisan 2016 Pazar 22:05 tarihinde eklendi, 1.970 kez okundu.

EN GÜNCEL TOKİ HABERLERİ İÇİN SİTEMİZE BEKLİYORUZ

TOKİ birçok ilde şehrin genellikle atıl durumda olan alanlarını canlandırmak ve düşük gelirli yurttaşlara da ev sahibi olabilme olanağını sunmak amacıyla hareket eden bir ortak ve toplu konut platformu ve projesidir. Bu anlamda TOKİ’nin yaptığı ve yapmakta olduğu projeler aynı zamanda ‘kentsel dönüşüm’ projeleri olarak da adlandırılmaktadır. Temel amaç vitrini olan, eski kargir binalardan arındırılmış modern şehirler inşa etmektir. Bu yapıların inşası sırasında da temel amaç hem şehrin, hem devletin, hem bireyin, hem de çevrenin kazanmasını sağlamaktadır. Dikkat edilecek olursa TOKİ projelerinin yapıldığı yerlerde arsa fiyatları artmakta yatırımlar da hızlanmaktadır. Küçük bakkallar yerlerini büyük marketlere bırakmakta, çoğu kısımlarına çay bahçeleri ve pastaneler kurulmakta, eczaneler açılmakta kent içinde bir kent daha oluşmaktadır.

Siteler halinde inşa edilmeleri güvenliği de beraberinde getirmekte çoğu aile aynı fiyata dışarıda bir konutta oturmaktansa içinde çocukları için oyun alanları ve okulları olan TOKİ projelerini seçmektedirler. Bu da TOKİ projeleri için olan ilgiyi artırmaktadır. Bugün neredeyse ülkenin her yanında yapılan projelere talep azalmadan devam etmekte ve birçok aile en azından çocuğuma bir ev bırakırım düşüncesiyle TOKİ’nin yeni yaptığı ve yapacağı yatırımları takip etmektedir.Sitemizin temel kaygılarından biri de bu ailelerin doğru bilgilendirilmeleri yoluyla kendilerine en uygun TOKİ projelerine ulaşmalarını sağlamaktır. Çünkü TOKİ birçok ilde avantajlı yatırımlar sunan projeleriyle öne çıkmaktadır.

TOKİ Proje ve Haberlerine Nasıl Ulaşabilirim?

Türkiye genelinde hedefini bir milyon iki yüz bin konut olarak belirleyen TOKİ konut ve iştiraklerinin duyuruları için takip edebileceğiniz en geniş haber ağını sunan sitemiz hangi ilde hangi konutların yapılmaya başlandığını, kura sonuçlarının belli olup olmadığını, bitmek üzere olan ve biten projeleri, teslim sonrası yaşananları ve konutların son durumunu takipçilerine ve okurlarına kısa sürede ulaştıran bir site olarak öne çıkmaktadır. Tek soru bu olmayacağı için TOKİ haberleri ile ilgili birçok sorunuzun cevabını da bu portalda bulabilirsiniz. Restorasyon projeleriyle ilgili TOKİ destekleri, TOKİ projelerinin ihale tarihleri, TOKİ’nin kentsel dönüşüm kapsamına aldığı şehirlerin duyurularına ve haberlerine de sitemiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Bu kadar ayrıntılı olarak TOKİ’nin takip edilmesinin sebebi konut piyasasını şekillendiren ana kurum olmasıdır. Çünkü TOKİ sadece düşük gelirli yurttaşlar için konut yapan bir kuruluş değildir. Aynı zamanda iş yerleri yapan, mesire yerlerini düzenleyen, okul ve ibadethaneler inşa eden yapısıyla konut sektörüne yön veren güçtedir.Bu amaçla da emlak724.com ailesi olarak TOKİ ile ilgili en doğru, güncel ve tarafsız haberlere okurlarımızın rahatlıkla ulaşabilmesi için sitemiz içerisinde TOKİ başlığıyla ayrı bir sayfa oluşturma ihtiyacı hissettik.Paranızı iyi değerlendirmenin yolunun TOKİ projeleri olduğunu düşünüyorsanız bu projelere ulaşmanın en iyi yolunun da emlak724.com sitesi olduğunu unutmayın!