En iyi ekranlı 5 tablet

Tabletlerde ekran kalitesi "vazgeçilmez" diyorsanız, işte mutlaka dikkate almanız gereken 5 model

En iyi ekranlı 5 tablet
02 Nisan 2012 Pazartesi 17:33 tarihinde eklendi, 1.060 kez okundu.

 

Tabletlerde ekran kalitesi oldukça önemli bir faktör. Kindle'ın başarısının ardında da Amazon'un ekran kalitesini ihmal etmemesi yatıyor. Yeni iPad'in en önemli özelliği ise yüksek çözünürlüklü ekranı. Bu yazımızda size ekran kalitesiyle öne çıkan birkaç tableti sıralamak istiyoruz.
 
Apple iPad (iPad 3): Apple'ın "Retina"lı yeni iPad'i 2048x1536 çözünürlüğüne çıkıyor. Yeni iPad'in ekranı aynı zamanda en parlak tablet ekranlarından bir tanesi. 
 
Samsung Galaxy Tab 7.7: Daha taşınabilir bir seçenek olan Galaxy Tab 7.7, 7.7 inç'lik tasarımına 1280x800 çözünürlüğü sığdırmayı başarıyor. Ekranın en etkileyici yönü, inanılmaz koyu siyah renkler sunan Super AMOLED ekran teknolojisi.
 
Samsung Galaxy Tab 10.1: İnceliği ve hafifliğiyle etkileyen tablet, harika bakış açıları ve iyi parlaklık sunan Super PLS tabanlı ekrana sahip olan çok az tabletten bir tanesi.
 
Samsung Galaxy Tab 8.9: Galaxy Tab'ler arasında taşınabilirlik, tasarım ve piksel yoğunluğu bakımından bize en uygun görüneni Galaxy Tab 8.9 oldu.
 
Asus Eee Pad Transformer Prime: Bizi tasarımıyla etkilemeyi başaran tablet, Tegra 3 ile çalışıyor ve Super IPS modu ekran parlaklığını ve kontrastını üst seviyelere çıkarıyor. Sıraladığımız tabletler arasında Android 4.0 ile çalışan tek tablet de, Asus Transformer Prime.

chip.com.tr