"En iyi sonucu almak istiyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Beşiktaş karşısında yarın akşam en iyi sonucu almak istediklerini söyledi.

En iyi sonucu almak istiyoruz
15 Şubat 2014 Cumartesi 21:58 tarihinde eklendi.


Yarın akşam Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile oynanacak karşılaşma öncesinde takımın kamp yaptığı otelde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alman teknik adam, Beşiktaş maçının oldukça önemli olduğu ifade etti. Daum, "Her maçımız önemli. Hafta içinde kupada bir üst tura çıktık. Ligde belki iyi sonuçlar alamadık. Kupada üst turdayız. Sıralamaya baktığınız zaman önemli bir karşılaşma." diye konuştu.

Beşiktaş karşısında en iyi sonucu almak istediklerini ifade eden tecrübeli hoca, "Galatasaray maçına da iyi hazırlanmıştık ama olmadı. Yarın sahada ne yapacağımızı göreceğiz." dedi.

FUTBOLCULAR: TEK HEDEF GALİBİYET

Takımın kaptanı İbrahim Öztürk de, Beşiktaş karşısında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Biz buraya kazanmak için geldik. Belli bir hedef içindeyiz. Öncelikle Beşiktaş rakiplerimizden birisi. Yarın sahada elimizden geleni yapıp önemli bir adım atmamız gerekiyor. Alacağımız galibiyet bize moral olur. Tek düşüncemiz galibiyet." diye konuştu.

Futbolculardan Serdar Aziz ise "Önemli bir karşılaşma. Beşiktaş ile de rekabetimiz var. Futbolcular olarak elimizden geleni yapıp maçı kazanmak istiyoruz. Yarın kazanarak şehrimize dönmek istiyoruz. Şehirde nasıl bir beklenti olduğunu biliyoruz. Umarım üç puanla döneriz." ifadelerini kullandı. 


CİHAN