En İyi Ücretisz VPN Uygulaması - PC ve Mobil

Android telefonlarda veya Windows 7, 8, 10 işletim sistemine sahip bilgisayarda kullanabileceğiniz Psiphon.

En İyi Ücretisz VPN Uygulaması - PC ve Mobil
16 Nisan 2020 Perşembe 20:20 tarihinde eklendi, 2.263 kez okundu.

Psiphon Inc. tarafından VPN, SSH, ve Htttp vekil sunucu teknolojilerini kullanarak internet içeriklerine uygulanan sansürü aşmak için kullanılan geliştirilmiş ve yapılandırılmış bir araçtır. Psiphon istemcisi sansürü aşma başarınızı en iyi düzeye çıkarmak için yeni erişim noktalarını otomatik olarak öğrenir.
 

Psiphon çevrimiçi içeriğe engelsiz erişim sağlamak için tasarlanmıştır.(Bu uygulama kişisel gizliliğiniz çevrimiçi olarak korunmasını sağlamaz ve bir çevrimiçi güvenlik aracı olarak düşünülmemelidir) Yani PSİPHON ile ülkenizde, yurdunuzda ya da çalıştığınızda kurumda uygulanan sansürü ortadan kaldırabilir istediğiniz siteye ulaşabilirsiniz. Dünyadaki baskıcı rejimlerle başa çıkıp istediğiniz içeriklere ulaşma imkanı elde etmiş olursunuz. Psiphon 2008 yılından bu yana, dünyada özgürlüklerin sınırlandığı ülkelerde bulunan milyonlarca insanın sansürlenmiş bilgi ve fikirlere güvenle erişmelerini sağladı. Bu sansür tanımayan aracı güvenle kullanabilirsiniz.
 


 

Bu uygulama Windows, Android cihazlarda çalışabilir. Android telefonlarda veya Windows 7, 8, 10 işletim sistemine sahip bilgisayarda kullanabilirsiniz. Psiphonun ücretli ve ücretsiz sürümü mevcuttur. Ücretsiz sürümünde reklam gösterimi ve 2mb/s hız limiti söz konusudur. Güvenilir bir araç olsa da güvenlik gerektiren sitelere girerken bu uygulamayı güvenliğiniz için kapatmakta fayda olduğunu unutmayın. Bunun dışında bu araç sizlere netflix hariç olmak üzere dünyadaki sosyal medyanın, yayınların ve online televizyonların tadını çıkarma fırsatı sunacaktır.
 

Basitçe özetlemek gerekirse Psiphon bir blok kaldırıcıdır. Yazılım, dünyadaki kilitlenmiş içeriklere sınırsız erişim sağlama fikrinin son aşaması olarak yaratılmıştır. Unutmamak gerekir ki bu aracın temel amacı güvenlik ve gizlilik değildir fakat Psiphonu içerik bloğu kaldırma amacıyla kullanırsanız verim sağlanabilirsiniz. 30 günlük denemelerinden yaralanabilir ücretsiz versiyonunu kullanabilirsiniz.
 

Psiphon indir - https://indirgeek.com/psiphon/