En sevişilesi yıldız

Ünlü bir derginin yaptığı ankette oyuncu Mila Kunis en sevişilesi aktris seçilirken, en kıskanılan yıldız da aktör Ryan Gosling oldu

En sevişilesi yıldız
15 Nisan 2013 Pazartesi 08:53 tarihinde eklendi, 1.693 kez okundu.

 

Geçtiğimiz yıl, Esquire dergisi tarafından yaşayan en seksi kadın seçilen “Siyah Kuğu” filminin yaldızı Mila Kunis, bu unvanına bir yenisini daha ekledi. 
 
Online Amerikan gazetesi Huffington Post'ta yer alan habere göre, 'Details' adlı erkek dergisi, okuyucuları arasında “En sevişilesi ünlü yıldız”ı sordu. Gelen cevaplar sonucunda birinciliği Mila Kunis aldı. “Kelebek Etkisi” filminin yıldızı Ashton Kutcher ile birlikte olan Kunis, yüzde 41 oyla listenin ilk sırasına yerleşti. 
 
Kunis’i, yüzde 32 oyla seksi model Kate Upton izlerken, üçüncülük ise yüzde 32 oyla bu yıl en iyi kadın aktris Oscar’ını alan Jennifer Lawrence’ın oldu.
 
Derginin okurları arasında yaptığı “Alt etmek istediğiniz ünlü yıldız” anketinde ise birincilik “Not defteri” filminin yakışıklı aktörü Ryan Gosling’in oldu. Bir anlamda en fazla kıskanılan erkeğin oylandığı ankette yüzde 50 ile ilk sıraya yerleşen Gosling’i, yüzde 45 ile Zac Efron izledi. Üçüncülük ise yüzde 36 ile Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine’in oldu.

Gazeteport