En yakın arkadaşının karısını hamile bıraktı

Uyarlamaları Türkiye'de de yayınlanan ABD'de izlenme rekorları kıran yarışmaların yaratıcısı Simon Cowell'in, en yakın arkadaşının karısını hamile bıraktığı iddiaları Cowell'in annesi tarafından doğrulandı.

En yakın arkadaşının karısını hamile bıraktı
01 Ağustos 2013 Perşembe 11:50 tarihinde eklendi, 2.064 kez okundu.
Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent gibi yarışmaların yaratıcısı Simon Cowell, en yakın arkadaşının karısını hamile bıraktı.
 
Bir yıla yakın süredir saklanan ve 'söylenti' olarak kabul edilen bu çarpıcı olay Cowell'ın annesi Julie tarafından doğrulandı. Julie Cowell, "bir torunum olacağı için mutluyum" dedi.
 
Daily Mail'in haberine göre, 53 yaşındaki Cowell'ın bir bebek beklediği ABD'li sosyetik Lauren Silverman, ünlü TV'cinin yakın arkadaşlarından biri olan işadamı Andrew Silverman'ın eşi. 36 yaşındaki Lauren Silverman, geçen yılın Ocak ayında kocası Andrew Silverman ve Simon Cowell ile St. Barts açıklarında tekne turunda objektiflere takılmıştı. Üçlü o dönemde oldukça samimi görüntüler sergiliyordu.
 
Lauren Silverman'ın 10 haftalık hamile olduğu öğrenildi. Lauren Silverman eşi Andrew ise bu ayın başında boşanma davası açtı. Cowell ve Lauren Silverman'ın bir yıldır görüştüğü ve Los Angeles'ta ev baktıkları da öğrenildi.