Enez'de tenis turnuvası sona erdi

Edirne Enez'de ilk kez tenis turnuvası düzenlendi.

Enezde tenis turnuvası sona erdi
30 Eylül 2013 Pazartesi 20:03 tarihinde eklendi, 1.719 kez okundu.

Enez Kaymakamı İhsan Ayrancı, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen turnuvanın bundan sonraki yıllarda da düzenleneceğini belirtti. Turnuvanın bölgenin tanıtılması açısından önemine değinen Ayrancı, şunları kaydetti:

"Enez’in tarihi ve kültürel zenginliği içerisinde hem ilçemizi tanıtmak hem de turizm potansiyelinin Enez ilçesinde ne kadar önemli olabileceğinin altını çizmek adına düzenlenen bu etkinlikte, çevre il ve ilçelerden toplam 20 lisanslı tenisçi turnuvamıza katılarak bizlere destek verdiler.

İlçemizde bulunan İstanbul Üniversitesi Kampüsü bu tür sportif faaliyetler konusunda profesyonel bir yapıya sahip. Bize bu tür etkinliklerde kapılarını açtıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. İlçemizde ilk kez düzenlediğimiz tenis turnuvasının devamı mutlaka gelecektir.

Bir sonraki turnuvamız daha kapsamlı ve bir haftalık bir sürece yayabileceğimiz, bayanların da katılabileceği bir etkinlik olmasını şimdiden planlıyoruz. İlçemizin bu tür sportif faaliyetlere her zaman ihtiyacı vardır, gerçekleşen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Enezspor tarafından düzenlenen ve 2 gün süren kaymakamlık ve belediye başkanlığının da destek verdiği turnuvada İsmail Ata 1'inci, Emre Kalbiferah 2'inci, Hasan Kara da 3'üncü oldu. Tunuvada ilk 3 dereceyi paylaşanlara kupa, diğer teniscilere hatıra madalyası verildi.


CİHAN