Engelli çocuklarıyla sokağa atıldı

Mersin'in merkez Mezitli İlçesi'nde yaşayan bedensel engelli 3 çocuk annesi Nimet Cücük, kirasını ödeyemeyince sokağa atıldı.

Engelli çocuklarıyla sokağa atıldı
25 Nisan 2014 Cuma 12:37 tarihinde eklendi.
Eşinden boşandıktan sonra ekonomik sıkıntı çeken 40 yaşındaki Nimet Cücük, aylık 400 lira olan ev kirasını ödeyemedi.

Bunun üzerine ev sahibi, Cücük'ün eşyalarını bir kamyonete doldurup Davultepe Mahallesi'ndeki boş araziye bıraktı. 3 erkek çocuğuyla ortada kalan Cücük'ün yardım çağrısı üzerine Mezitli Belediyesi, aileye geçici olarak taziye çadırı kurup eşyalarını buraya yerleştirdi. Çevredeki vatandaşların yardımlarıyla yaşamlarını sürdüren Cücük, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor. Evinin 1 aylık kirasını ödeyemeyince sokağa atıldığını belirten Cücük, "Kira gecikince 10 günden sonra elektriğimi ve suyumu kestiler. Sonra da eşyalarımı toplayıp bu boş araziye bıraktılar. Ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.
 
6 yıl önce omuriliğindeki rahatsızlık nedeniyle yürüyemez hale geldiğini belirten Cücük, özellikle geceleri çadırda kalmanın tehlikeli olduğunu, sabaha kadar uyuyamadığını söyledi. Cücük, tek isteklerinin çocuklarıyla huzur içinde yaşayabilecekleri bir ev olduğunu kaydetti.