Engelsiz Aslanlar, derbiye hazırlanıyor

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, TSB Süper Ligi ikinci hafta erteleme maçında Beşiktaş RMK Marine ile karşı karşıya geleceği mücadelenin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Engelsiz Aslanlar, derbiye hazırlanıyor
15 Ocak 2013 Salı 18:19 tarihinde eklendi.

 

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gerçekleşen çalışmalar öncesi kaptan Özgür Gürbulak, "Ümit ederim dostluk çerçevesinde bir maç geçer. Türkiye'nin iki güzide kulübü bir araya geliyor. İki takım bir asırı aşkın süredir her branşta mücadele ediyor. Umarım her şey güzel olur, seyir zevki açısından güzel bir müsabaka olur. Maça gelen seyirciler güzel bir müsabaka izlerler. Biz maça çok iyi hazırlandık kazanan taraf bir olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
 
Takımın deneyimli isimlerinden İsmail Ar ise "Güzel bir maç oluyordu. Ancak taraftar olayları yüzünden maç tehir oldu. Yarın iki takımında taraftarı salonda olacak ve ben inanıyorum iki takımın taraftarı da dostluk çerçevesinde Türkiye'ye ve Dünya'ya örnek olur. Bizim taraftarımız her takımı alkışlarla karşılar ve alkışlarla uğurlar. Umarım dostluk içinde iyi bir maç olur. Yarınki maça skor yönünden avantajlı başlayacağız. Biz çok iyi hazırlandık umarım maçın sonunda da kazanan taraf bir olur, taraftarlarımıza güzel bir galibiyet hediye etmiş oluruz." diyerek konuştu.
 
Karşılaşma Ahmet Cömert Spor Salonu'nda 16 Ocak Çarşamba günü saat 17.00'de başlayacak ve kaldığı yerden, ikinci çeyreğin 06.07'inci dakikasından itibaren oynanacak.

CİHAN