Engin Ardıç'a okkalı cevap

"Hem özürlü hem CHP" sözünü eleştirenlere ağır bir üslupla karşılık veren Engin Ardıç'a, Star yazarı Ergun Babahan fena çaktı.

21 Şubat 2012 Salı 10:41 tarihinde eklendi, 1.108 kez okundu.

 

 
Ergun Babahan, Ardıç'ı Şafak Pavey için yazdığı çirkin yazıdan dolayı eleştirmiş ve Sabah'ın bu yazıyı basmasının yanlış olduğunu yazmıştı. 
 
Bunun üzerine Engin Ardıç küplere binmiş ve malum üslubu ile dünkü yazısında şu karşılığı vermişti;
 
"Erguncuğum, sen de bu gazetenin yöneticilerine vurmak için beni kullanmaya çalışma lütfen. Kuyruk acını kendi kendine dindir, ben ağrı kesici değilim."
 
SARHOŞUN MEKTUBU OKUNMAZ
 
Ergun Babahan, Ardıç'ın bu satırlarına köşesinden kısa ama okkalı bir karşılık verdi. "Sarhoşun mektubu okunmaz" diyen Babahan şunları yazdı;
 
"New York ve Washington’daki hava, Türkiye’de editöryal eleştirinin normal karşılanabileceği gibi yanlış bir kanıya kapılmama neden oldu. Bizde insanlar yanlışlarının sorgulanmasından, tartışılmasından, gençlerin bundan sonra benzer yanlışları yapmasını engelleyecek çabalardan rahatsız olur.
 
“Hem özürlü, hem CHP’li” yazarlarının sahibi, tipik bir Türk tepkisi gösterdi ve zeka seviyesini gösteren bir cevap verdi.
 
Bizde “Sarhoşun mektubu okunmaz’’ diye bir laf vardır, ben bu önemli söze uyacağım ve artık sarhoşun mektubunu ne okuyacağım, ne de onun üzerinden medya etiği tartışması açmaya çabalayacağım.
 
SARHOŞ İMASI
 
Sabah kalkıp kahvesini içip başka içeceklere dalmadan yazarsa, belki yine göz atarım ama tavrım “Bırak, sarhoş kendi devrilsin” olacak.
 
Bu arada Enginciğim, kimse senden ağrı kesici olmanı istemiyor. Önemli bir gazetenin yazarı olarak biraz adam ve insan olmanı bekliyor.