Enver Ören'e son görev

İstanbul'da dün vefat eden İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören son yolculğuna uğurlandı. Ören için Eyüp Sultan Camii'nde tören düzenlendi.

Enver Örene son görev
23 Şubat 2013 Cumartesi 18:07 tarihinde eklendi, 1.311 kez okundu.

ÇOK SAYIDA KİŞİ CENAZEYE KATILDI

 
Törene siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AB Bakanı Egemen Bağış, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Milletvekili Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Sultan 2. Abdülhamit'in torunu Harun Osmanoğlu ile sanatçı Orhan Gencebay da katıldı. Yüzlerce vatandaşın da katıldığı tören için cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
 
BAŞBAKAN ERDOĞAN DA TABUTA OMUZ VERDİ
 
İkindi namazını Eyüp Sultan Camii'nde kılan Başbakan Erdoğan, cenaze namazında Ören'in oğlu Mücait Ören ile yanyana saf tuttu. Cenaze namazının ardından Başbakan Erdoğan, Ören'in naaşına bir süre omuz verdi. Daha sonra Enver Ören'in cenazesi musalla taşından alındığı sırada izdiham yaşandı. Ören'in naaşı güçlükle cami içine alındı. Bazı vatandaşlar cep telefonları ile çekim yapmaya çalıştı. Enver Ören'in cenazesi, Eyüp Sultan Mezarlığı'ndaki aile kabristanında defnedildi.

DHA