Erbakan resimlerle anıldı

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde, Saadet Partisi İlçe Teşkilatı tarafından 'Fotoğraflarla Erbakan' sergisi açıldı.

Erbakan resimlerle anıldı
05 Mart 2013 Salı 14:47 tarihinde eklendi.

 

Saadet Partisi Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından eski başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı merhum Necmettin Erbakan'ı anmak amacıyla fotoğraf sergisi açıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda açılan sergide 27 Şubat 2011'de yaşamını yitiren Necmettin Erbakan'ın hayatından kesitler sunan fotoğraflar yer alıyor. Sergiyi, Manavgat Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen, Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, belediye başkan yardımcıları Hasan Şimşek ve Hasan Şekerlisoy, Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Maslak ve çok sayıda vatandaş gezdi. 
 
Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Erbakan'ın siyasi kişiliği, hizmetleriyle bir döneme damga vurduğunu söyledi. Sözen, "Rahmetli Erbakan, inançları doğrultusunda ülkesine hizmet eden özel insanlardandı. Renkli kişiliği ve kararlılığıyla ülke siyasetine farklı bir tarz getirdi" dedi. Başkan Sözen, Erbakan için açılan hatıra defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.
 
Saadet Partisi İlçe Başkanı Maslak ise 'Erbakan Haftası' etkinlikleri kapsamında resim sergisi açtıklarını belirtti. Maslak, sergide Erbakan'ın 1969- 2011 yılları arasında çekilen 150 fotoğrafının bulunduğunu söyledi.

DHA