Erciyessporla Süper Lig heyecanı

Kayserili futbolseverler geçen sezon iki takımla yaşadıkları Süper Lig heyecanını bu yıl sadece Kayseri Erciyesspor ile yaşayabilecek.

30 Ağustos 2014 Cumartesi 17:35 tarihinde eklendi.

Süper Lig’in ilk haftasında Kayseri Erciyesspor kendi sahasında Trabzonspor gibi ligin güçlü ekiplerinden biriyle karşı karşıya geliyor.

Yarın oynanacak maç saat 18.30’da başlayacak. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, ligin ilk maçını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getirirken, futbolcularından da geçen sezon yaşanan sıkıntıların yeniden yaşanmamasını istiyor. Ligde kalma mücadelesi değil, ligin üst sıralarını zorlayabilen bir takım olmağı amaçlıyorlar.

Futbolseverler ise büyük mücadeleler sonrasında geçen sezon ligde kalan Kayseri Erciyesspor sayesinde Süper Lig'e uzak kalmadı. Süper Lig maçlarını Kadir Has Stadı’nda bu sezonda izleyebilecekler.

KORKMAZ, OYUNCULARINDAN GALİBİYET BEKLİYOR

Hacı Boydak Tesisleri’nde karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Kayseri Erciyesspor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, futbolcularıyla yaptığı toplantılarda ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini iletti. Korkmaz, rakiplerinin güçlü bir ekip olduğuna da dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Bütün takımlar ligde bazı hedefler ortaya koyarak hazırlıklarını yaptı. Biz de lig için hedefimiz belli ve üst sıralarda yer almayı amaçlıyoruz. Bu noktada her takım en iyi şekilde mücadele edecek ve maçlarını kazanmak isteyecektir. Biz de kazanmak istiyoruz. Trabzonspor karşısında kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İyi hazırlandık. Oyuncularım iyi motive oldu. Galibiyete odaklandık."


CİHAN