Erdoğan Demirören kupa istiyor

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın sponsoru olan Milangaz'ı da bünyesinde barındıran Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, “Beşiktaş Milangaz'ın şampiyonluk kupasını alması lazım” dedi.

Erdoğan Demirören kupa istiyor
01 Haziran 2012 Cuma 18:59 tarihinde eklendi, 5.401 kez okundu.

 

Yaptırdığı ana sınıflarının açılışı için İnegöl'e gelen Erdoğan, AA muhabirinin, Beşiktaş Milangaz'ın, Beko Basketbol Ligi 2011-2012 sezonu şampiyonunun belirleneceği play-off final serisinde gösterdiği performansa ilişkin sorularını yanıtladı.
 
Siyah-beyazlı ekibin güçlü rakibi Anadolu Efes karşısında seride durumu 2-0 yaptığını anımsatan Erdoğan, 'Allah tamamına erdirsin diyeceğim. Başka ne söyleyebilirim ki. Beşiktaş Milangaz'ın şampiyonluk kupasını alması lazım' diye konuştu.
 
Erdoğan Demirören, “Oğlunuz Yıldırım Demirören Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı. UEFA da son dönemde Türk takımlarına yönelik sert kararlar alıyor. Bu konuda ne diyeceksiniz?” sorusuna, “UEFA'nın bazı takımları Avrupa kupalarından men etmesi, beklenen bir şeydi. Normal o. Allah beterinden saklasın” yanıtını verdi.