Erdoğan, Numan Kurtulmuş ile ilgili iddiaları yalanladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisinden sonra partisinin genel başkanlığına Numan Kurtulmuş’un getirileceği iddialarını hayal ürünü olarak nitelendirdi.

Erdoğan, Numan Kurtulmuş ile ilgili iddiaları yalanladı
21 Mayıs 2013 Salı 16:25 tarihinde eklendi, 2.841 kez okundu.

Söz konusu iddialarda bulunanların durgun suyu bulandırmaktan başka bir iş yapmadıklarını belirten Erdoğan, “Partimizin yetkili kurulları bu konuyla ilgili ne tür bir karar verirse o karara uyulur.” dedi.

ABD seyahatini tamamladıktan sonra yurda dönen Başbakan Erdoğan, Atatürk Havalimanı’na basın toplantısı düzenledi. ABD seyahati hakkında bilgi veren Erdoğan, gündeme ilişkin soruları da cevapladı. Kendisinden sonra partiyi Numan Kurtulmuş’a devredeceği yönündeki iddiaları değerlendiren Erdoğan, söz konusu iddialar hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: “Bunların hepsi hayali şeyler. Sağır duymaz uydurur kabilinden şeyler. Sağır kardeşlerime tabi hakaret olmasın. Burada partimizin yetkili kurulları var. Partimizin yetkili kurulları bu konuyla ilgili ne tür bir karar verirse bu karara uyulur. Partimizin derdi ile dertlenmeyenlerin bu konuda bu konuda yapmış oldukları açıklamalar, sadece durgun suyu bulandırmaktan başka bir şey değildir. Böyle bir şey gündemimizde asla yok. Vakti saati geldiğinde kim nereye aday olur veya kim nereye görevlendirilir, bizim partimizde biraz da bu ilkeler vardır. Partimiz yaptığı görevlendirmeyle de bugüne kadar hep başarılı olmuştur. Talip olmaktan çok maktup olmak çok daha isabetlidir. Yolumuz budur.”


CİHAN