Erdoğan ve Aliyev’e ödül!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbeycan Devlet Başkanı İlham Aliyev, Ekovitrin tarafından ‘10 Yılın En Başarılı Devlet Adamı Ödülü’ne layık görüldü.

22 Mayıs 2013 Çarşamba 21:29 tarihinde eklendi.

‘10 Yılın En Başarılı Bakanı Ödülü’ne Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ‘10 Yılın İşadamı Ödülü’ne Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu; ‘Yılın Bakanı Ödülü’ne Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ‘Yılın Sanayicisi Ödülü’ne de Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz değer bulundu.

Ekonomi dergisi Ekovitrin tarafından yapılan ‘Yılın Starları Anketi’ için 270 bin 992 oy kullanıldı. 35 kategoride 105 adayın yarıştığı anket, 1 Şubat tarihinde Ekovitrin ile aynı zamanda www.ekovitrin.com’da başladı ve 3 ay sürdü.

Ardından alanında deneyimli isimlerden teşekkül eden jüri tarafından her kategori için 3 aday belirlendi. Bu adaylar halkoyuna sunuldu. Oylar sonucunda siyasetten iş dünyasına, bürokrasiden yerel yönetime, kamu kurumlarından şirketlere, markalardan sosyal sorumluluk projelerine kadar pek çok alanda ‘Yılın Starları’ belirlendi. Bu isimler, Haziran ayında yapılacak törenle ödüllerini alacak.


CİHAN