Erdoğan'ı kızdıracak benzetme

Taraf, Milliyet'in 'İmralı Zabıtları' haberine tepki gösteren Başbakan Erdoğan'a bugünkü sürmanşetinde, 'Milli Yayın Yönetmeni' dedi.

Erdoğanı kızdıracak benzetme
06 Mart 2013 Çarşamba 09:26 tarihinde eklendi.

 

İstifa eden Ahmet Altan'dan sonra Oral Çalışlar'ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı Taraf, bugün sürmanşetinde Erdoğan'a 'MİLLİ YAYIN YÖNETMENİ' dedi.
 
Taraf ilgili haberini, "Tutanakları yayımlayan Milliyet’e “Gazeteciliğin batsın” diyen Başbakan bu kez de “milli gazetecilik” önerdi." spotuyla verdi.
 
AKP’nin Meclis’teki grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milliyet gazetesinin PKK lideri Abdullah Öcalan ile BDP heyeti arasındaki görüşme tutanaklarını yayımlaması hakkında, “Hiç kimse bu gayrımilli yayımcılığın üzerine gitmiyor. Sınırsız özgürlük olmaz” demişti.
 
Erdoğan konuşmasında, “Hiç kimse bu gayrımilli yayıncılığı eleştirmiyor. Hiç kimse bu sabotajın üzerine gitmiyor. Köşelerinden o bildik yazarlar bize basın özgürlüğü dersi vermeye kalkıyor. Sınırsız bir özgürlük olamaz. Medya nasıl kendine göre bir özgürlük alanı ilan ediyorsa hem de milli çıkarları dahi çiğneyerek yayın yapacak kadar özgürlüğü suistimal edecek kadar özgürse biz de hissiyatımızı açıklamak konusunda ve sorumluluk üstlenen insanlık olarak bir Başbakan olarak, Bakanlar olarak, millevekillleri olarak bizler de en az onlar kadar özgürüz. Biz eleştirimizi açık açık dile getiririz. Ama aynı zamanda sansürün karşısında gazetecilerden de önce dururuz.” ifadelerine yer vermişti.
 
İşte Taraf'ın o haberi:


Medyaradar