Erdoğan'ın Katar ziyareti iptal

Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife El Tani'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyareti sona erdi.

Erdoğanın Katar ziyareti iptal
07 Aralık 2011 Çarşamba 13:21 tarihinde eklendi, 1.515 kez okundu.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kendisini ziyaret eden KKTC Başbakan'ı İrsen Küçük ve Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Khalifa Al Thani ile görüştü. Erdoğan İrsen Küçük'ü uğurlarken kapıya çıkıp el salladı. Bu arada Başbakan Erdoğan'ın Katar'a gitmeyeceği öğrenildi.
 
KKTC Başbakanı İrsen Küçük, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Küçük, Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki konutuna saat 15.05'de geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleşti. Görüşmenin ardından Erdoğan Küçük'ü  evinin kapısına çıkarak yolcu etti.
 
Her iki ziyaretin fotoğrafları basına dağıtıldı. Fotoğraflarda Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumunun son derece iyi olduğu görülürken Başbakan'ın, bu hafta sonu da istirahat edeceği öğrenildi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İrsen Küçük'ten önce Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Khalifa Al Thani'yi de Kısıklı'daki evinde kabul etti.
 
Geçtiğimiz hafta geçirdiği ameliyat nedeniyle evinde dinlenen Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'dan sonra bugün de önce Katar Emiri Al Thani ve KKTC Başbakan'ı İrsen Küçük ile görüştü. Katar Emiri saat 11.35'de Erdoğan'ın evinin bulunduğu sokağa girdi. El Thani'nin gelişi sırasında çevrede yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Erdoğan'ın evinin bulunduğu sokak Üsküdar Belediyesi'ne ait temizlik aracıyla süpürüldü. Erdoğan'ın evindeki görüşme yaklaşık 1.5 saat sürdü. Görüşmenin ardından Katar Emiri Khalifa Al Thani Erdoğan'ın evinden ayrıldı.
 
KKTC Başbakanı Küçük de, eşi Gülin Küçük ile Başbakan Erdoğan'ı, Üsküdar Kısıklı'daki konutunda ziyaret etti. Başbakan Erdoğan, KKTC Başbakanı Küçük ve eşini kapıda karşıladı.
 
Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme, yaklaşık bir saat sürdü.
 
BU KEZ KRAVATLI GÖRÜNTÜLENDİ
 
Görüşmelerden sonra ziyaretlerin fotoğrafları da yayınlandı. Başbakan Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile görüşmesinde kravatsız olarak görüntülenmişti. Bugünkü görüşmelerde ise Başbakan'ın takım elbise giydiği ve kravat taktığı görüldü. Fotoğraflarda gülümseyen Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu görülüyor.

ANADOLU AJANSI YENİ FOTOĞRAFLARI SERVİS ETTİ