Erdoğan'ın ödül dağıttığı toplantıda 'O' yoktu!

İslam İşbirliği Teşkilatı bünyesinde faaliyet gösteren, İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin bugün İstanbul'da düzenlenen 30'uncu toplantısına İİT Eski Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun katılmaması dikkat çekti.

Erdoğanın ödül dağıttığı toplantıda O yoktu!
27 Kasım 2014 Perşembe 13:46 tarihinde eklendi.
İslam İşbirliği Teşkilatı(İİT) bünyesinde faaliyet gösteren, İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin bugün İstanbul'da düzenlenen 30'uncu toplantısına İİT Eski Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun katılmaması dikkat çekti. İhsanoğlu geçen yılki İSEDAK toplantısına son kez katılmıştı. İİT Genel Sekreteri olarak 9 yıl, öncesinde de İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkez Başkanı olarak sayısız kez İSEDAK toplantılarında yer alan İhsanoğlu'nun bu yılki toplantıya neden katılmadığı öğrenilemedi.
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 3 DALDA ÖDÜL VERDİ. TOPLANTILARIN EN AZ YARISINA KATILANLAR  ÖDÜL ALDI. 
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İSEDAK'ın 30.toplantısı münasebetiyle 3 dalda ödül dağıttı. İSEDAK toplantılarının en az yarısına aktif şekilde katılanlara ödül verildi. Üye ülkeler arasında ekonomik ve siyasi işbirliğine katkı sağlayanlar da ödüllendirildi. Bu dalda İİT Genel Sekreteri İyad Medeni ve İslam Kalkınma Bankası Başkanı ödül aldı.
 
ÖDÜLLERİNİ SONRA ALACAKLAR ARASINDA DA ADI YOK 
 
Son olarak da İslami finans alanında akademik çalışmalar ödüllendirildi.Her üç dalda olduğu gibi bu dalda da ödül alıp toplantıya gelemeyenlere ödüllerinin ayrıca verileceği duyurusu yapıldı. Bu isimler arasında da İhsanoğlu'nun ismi yer almadı.