Ergin, Hristiyanların Noel'ini kutladı

Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, İskenderun’da yaşan Hristiyan vatandaşların Noel'ini kutladı.

Ergin, Hristiyanların Noelini kutladı
25 Aralık 2013 Çarşamba 21:31 tarihinde eklendi.

İskenderun Şehit Pamir caddesi üzerinde bulunan Ortodoks Kilisesini ziyaret eden Sadullah Ergin, burada Kilise Papazı Dimitri Yıldırım, Kilisenin Mütevelli Heyeti Başkanı Can Teymur ve Hristiyan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ergin, “İskenderun’da yaşayan Hristiyan vatandaşlarımızın Noel bayramını kutlamak üzeri kiliseye geldik. 2014 yılının 2013 yılından daha iyi geçmeleri için temennilerde bulunduk. Ev sahiplerimize bu sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur ise, İskenderun'un hoşgörü şehrii olduğunu ve yıllardır aynı şehirde insanların barış ve huzur içerisinde yaşadıklarını belirterek, "2014 yılınında tüm dünyada barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz" dedi.

Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin'in İskenderun'daki Kilise ziyaretinde AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ile AK Parti İskenderun teşkilat üyeleri de hazır bulundu. 


CİHAN