Ergin Saygun kalp ameliyatına alındı

Balyoz davasında yargılanan emekli Orgeneral Ergin Saygun açık kalp ameliyatına alındı. Saygun'un yakınları kan vermek için hastaneye gitti.

Ergin Saygun kalp ameliyatına alındı
07 Şubat 2013 Perşembe 13:18 tarihinde eklendi.

 

Balyoz davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırılan emekli Orgeneral Ergin Saygun bu sabah Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'nde açık kalp ameliyatına alındı.

Saygun’un kızı Ece Saygun hem telefonla hem de sosyal paylaşım sitelerinden kan talebinde bulundu. Saygun talebinde 20-45 yaşları arasında, erkek, son 12 saattir alkol almamış, sarılık geçirmemiş insanların kan vermesini istedi. Saygun, 5 ünite kana ihtiyaç olduğunu da belirtti. 
 
 
Hastanede duygulanan Ece Saygun’u yakınları teselli etti. Saygun, babasının durumuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Yaklaşık 1 ay önce babam hakkında bir rapor verilmişti. Bu rapora göre babamın artık hastanede dahi kalmasının riskli olacağı ve hastane virüsü kapabileceği belirtilmişti. Mahkeme heyeti bu rapora rağmen babamın tahliyesini reddetti. Ne yazık ki korkulan oldu ve babam virüs kaptı. Bu virüste yine ne yazık ki kalbine yerleşti. Kalp kapakçığı çalışmadığı için bu sabah apar topar ameliyata alındı. Herkesten dua bekliyoruz.”

CİHAN