Ergin Saygun taburcu oldu

Geçirdiği açık kalp ameliyatı nedeniyle bir süredir tedavi gören emekli Orgeneral Ergin Saygun taburcu oldu. Emekli Orgeneral Saygun, ''Silivri'deki, Hasdal'daki silah arkadaşlarıma sevgi ve muhabbetlerimi gönderiyorum'' dedi.

Ergin Saygun taburcu oldu
04 Mart 2013 Pazartesi 13:33 tarihinde eklendi.

Balyoz davasından 18 yıl hapis cezasına çarptırılan emekli Orgeneral Ergin Saygun, geçen ay 8 buçuk saat süren açık kalp ameliyatı olmuş ve ameliyatın hemen ardından tahliye haberi gelmişti.

 
Emekli Orgeneral Ergin Saygun bugün tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.
 
Kısa bir konuşma yapan Ergin Saygun, şunları söyledi:
 
''Kan lazım deyince kamerasını bırakıp kan vermeye koşan arkadaşlar olduğunu biliyorum. Bu basının da ötesinde insanı duyguların zirve yaptığı bir yerdir. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bir çok kişiye teşekkür etmek istiyorum. Başta aileme teşekkür etmek istiyorum. Toplumun en küçük bireyi olan aile, gerektiğinde bütün toplumu nasıl etkileyeceğini gösteriyor. Silah arkadaşlarıma da teşekkür ederim. En büyük teşekkürün hastaneye gitmesi gerektiği kanaatindeyim. Ben ne kadar riskli bir ameliyata girdiğimi biliyordum. Doktorlar, gerçek bir mucize yarattılar, olağanüstü çaba sarf ettiler.
 
Bir ay beni bırakın toparlanıp kendime geleyim ondan sonra görüşürüz. Son zamanlarda bu bile yaptığım en uzun konuşmadır. Silivri'deki Hasdal'daki silah arkadaşlarıma da sevgi ve muhabbetlerimi göndererek konuşmamı bitirmek istiyorum. Ameliyatta iken tahliye edildiğimden haberim yoktu. Nasip oldu. O da herhalde sistemin bir işleyiş şeklidir.''