Ergin Saygun yeniden hastanede

Balyoz Davasında sağlık gerekçesiyle tutukluluğu ertelenen Emekli Orgeneral Ergin Saygun, yeniden hastaneye kaldırıldı.

Ergin Saygun yeniden hastanede
26 Mart 2013 Salı 10:28 tarihinde eklendi.

Balyoz Davasında sağlık gerekçesiyle tutukluluğu ertelenen Emekli Orgeneral Ergin Saygun, yeniden hastaneye kaldırıldı. Saygun’un sağlık durumuyla ilgili ilk bilgileri kızı Ece Saygun, Twitter’daki hesabında yazdı.

 
Ergin Saygun’un gece titreme nöbeti geçirdiğini ve hastaneye getirdiklerini belirten Ece Saygun, enfeksiyon riski bulunduğunu ve enfeksiyonun şu halde olabilecek en kötü durum olduğunu belirtirken, babası için dua beklediklerini söyledi.
 
Saygun’un tweetleri şöyle:
 
Çok soran oldu, bir bilgilendirme yapayım. Babam dünden beridir tekrar hastanede. Bir önceki gece titreme nöbeti ile ateşi çıktı.
 
Gece doktorumuz İhsan Hoca’yi aradık sabah hemen getirin dedi ve yatırdılar. Dün ateşi düşmüştü ama şimdi yine 38'e çıktı.
 
Az sonra hortum ile yeni değiştirilen kalp kapakcigina bakıp sorun var mı yok mu görmeye çalışacaklar. Enfeksiyon su anda basımıza gelebilecek en korkunç şey! 4. Ameliyat şansı yok… O kadar üzerine titredik neden böyle anlamıyorum..
 
Enfeksyon olmamasi İcin dua ediyorum!!! Yine midem bulanıyor! Allah yardımcımız olsun..En cok da onun. Test sonucunu yine yazarım. Dua edin!