Erkeğe Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyesi

Hediye seçimi yaparken bayanlar en çok bu hataya düştükleri için her zaman daha fazla zorlanırlar.

Erkeğe Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyesi
27 Ocak 2015 Salı 20:14 tarihinde eklendi, 1.488 kez okundu.

14 Şubat yaklaştıkça çiftlerin arasında büyük bir heyecan ve telaş başlar. Sevgililer gününde erkeklere hediye almak bayanlara almaktan daha kolay diye düşünüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz. Çünkü erkek arkadaşınız ile yeni bir ilişkiye başladıysanız pek sorun olmayan sevgililer günü hediyesi eğer ilişkinizin başlamasının üzerinden uzun bir zaman geçtiyse fazlasıyla sıkıntılı olacaktır.
 

Erkekler bayanlara göre kıyaslandığı zaman hayatı daha basit ve tek düze yaşar gibi gözükürler. Yemek yemeyi severler kolay mutlu olurlar futboldan ve bilgisayar oyunlarından memnundurlar. Dedikodu yapmayı sevmeyen erkekler sevgililerinin aldıkları hediye diğer erkeklerin aldıkları hediyeler ile karşılaştırmayı da sevmezler. Kendi dışındaki bir erkeğin romantikliğini ve duygusallığını kendisi ile kıyaslamadan hayatına devam eder. Bir bayanın doğum günü unutulduğu zaman ya da verilen hediyeyi beğenmediği zaman gösterdiği tavırların hiçbirini erkekler göstermezler.
 

Kadınlar Nasıl Hediye Seçer?
 

Burada dikkat edilmesi gereken nokta bayanlar tarafından erkeklerin biraz hafife alındığı ve özel günler geldiği zaman hediye seçimi konusunda ortada kalmalarıdır. Sevgililer günü için sevgilinize alacağınız hediyeye muhtemelen sevgililer günü gelmeden karar vermiş olabilirsiniz. Bir kazak almayı istiyorsanız bu kazağı daha önce erkek arkadaşınızın beğendiği de tespit etmişsinizdir. Fakat bu kazağı bulabilmek için gezmediğiniz mağaza ve internet sitesi kalmamasına rağmen kazağa bir türlü ulaşamazsınız. Ulaşamamanıza rağmen uzun uğraşlar sonucunda kazağa ulaşarak oldukça duygusal bir düşünce ile erkek arkadaşınızın bu kazak ile daha sıcak hissedeceğini ve giydiği gömlek ile iyi bir kombin oluşturacağını düşünür durursunuz.
 

Erkekler Nasıl Hediye Seçer?
 

Erkek sevgililer ise, sevgililer günü için hediye alacakları zaman son güne kadar beklerler. Hediye seçimi konusunda akıllarında henüz oturmuş bir seçim yoktur. Hediyeyi görürler ve alırlar hepsi budur. Bu bağlamda iki farklı cinsin hediye konusuna yaklaşımı oldukça farklıdır ve böyle olmak durumundadır. Kadınların bu durumu sorumsuzluk olarak adlandırmamaları ve erkeğin doğasından kaynaklanan bir durum olduğunu bilmeleri gereklidir.
 

Hediye seçimi yaparken bayanlar en çok bu hataya düştükleri için her zaman daha fazla zorlanırlar. Aslında sevgililer günü hediyesi seçmek eğer bir erkeğe alınıyorsa oldukça kolaydır. Sevgilinizi iyi tanıdığınıza göre onun hayatının tüm alışkanlıklarına ve hobilerine kadar inerseniz aklınızda onlarca hediye alternatifi canlandığını fark edebilirsiniz.
 

Erkeklerin ortak ilgi alanlarına bakarak sevgilinize o yönde bir hediye seçmeniz yanlıştır. Her erkeğin zevkleri ve ilgi alanları aynı olmayacağı gibi bazı durumlarda erkekler yalnızca özel hediyelerden hoşlanıyor olabilirler. Bu durumda el yapımı hediyelere yönelebilirsiniz.
 

Örneğin erkek arkadaşınızın aktiviteleri arasında spor yapmak var ise spor yaparken müzik dinlemeyebilmesi için şık bir müzik çalar hediye edebilirsiniz ya da iyi bir yürüyüş ayakkabısı alarak daha rahat spor yapmasını sağlayabilirsiniz. Alternatifler sizin karşınızdakini tanımanız ile doğru orantılı olarak ilerler.
 

Kısacası erkeklere hediye almak da en az kadınlara hediye almak kadar zorlaşabilir bu durum tamamen kişilerin kendi ellerindedir. Sevgilinizin zevkleri doğrultusunda seçeneklere göz atmak isterseniz hepsiburada.com adresinden yararlanabilirsiniz.