Erkek arkadaşına kızdı, mutfaktaki tüpü açıp ölmek istedi

ADANA'da erkek arkadaşı ile tartışan 15 yaşındaki F.M.A., evde kimsenin olmadığı sırada mutfağa girip, tüpün gazını açarak ölmek istedi.

Erkek arkadaşına kızdı, mutfaktaki tüpü açıp ölmek istedi
25 Nisan 2015 Cumartesi 16:26 tarihinde eklendi.
ADANA'da erkek arkadaşı ile tartışan 15 yaşındaki F.M.A., evde kimsenin olmadığı sırada mutfağa girip, tüpün gazını açarak ölmek istedi. Erkek arkadaşı Mahmut C.'ye cep telefonundan 'ben öleceğim' mesajı atan genç kızı, kapıyı kıran Cankur ekipleri kurtardı. 
 
Merkez Yüreğir İlçesi'nin Sarıçam Mahallesi'nde babasından ayrı olan annesi Vildan ve ablası A. ile birlikte yaşayan F.M.A., erkek arkadaşı Mahmut C. ile tartıştı. Annesi ve ablası işte olduğu için tek başına eve gelen genç kız, kapı ve pencereleri kapattıktan sonra mutfağa girip tüpü açtı. Mutfak masasının yanında yere yatan F.M.A, erkek arkadaşına cep telefonundan 'ben öleceğim' mesajını gönderdi. Mesajı gören Mahmut C. kız arkadaşının kendine zarar vereceğini düşünerek eve geldi. Kapının kilitli olduğunu gören C., polisi arayarak yardım istedi.
 
İhbar üzerine olay yerine gelen polis, evden tüp kokusu geldiğini fark edip, sağlık ve itfaiye ekiplerini çağırdı. Polis ekipleri, F.M.A.'ya ulaşmaya çalışırken evin etrafında da meraklı kalabalık toplandı. Polis toplanan meraklı kalabalığı dağıtmaya çalışırken, itfaiye görevlileri de kapıyı açmaya çalıştı. Olası patlama ve yangına karşı yangın söndürme tüplerini hazırlayan Cankur ekipleri, kapının kilidini kırdı. Eve giren sağlık ekipleri, genç kızı yarı baygın halde buldu.
 
Sedyeye alınan F.M.A., ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan F.M.A. tedavi altına alınırken, polis olay ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor