'Erkekler beni aldatmaktan zevk alıyor'

Tv8 ekranlarında yayınlanan Pelin Çini ve Salih Keçeci’nin sunduğu Aramızda Kalsın programına bugün Ebru Şancı konuk oldu.

Erkekler beni aldatmaktan zevk alıyor
09 Ekim 2013 Çarşamba 14:46 tarihinde eklendi, 4.305 kez okundu.
Tv8 ekranlarında yayınlanan Pelin Çini ve Salih Keçeci’nin sunduğu Aramızda Kalsın programına bugün Ebru Şancı konuk oldu.

İşte Ebru Şancı'nın açıklamaları

Ebru Şancı'dan Bengü'ye tam destek

Taraf seçeceksem Bengü'yü seçerim. Hemşerim çünkü. İkincisi öyle bir şey yaptığını düşünmüyorum Bengü'nün. Üçüncüsü öteki ilişki bana çok sağlıklı gibi gelmiyor. 2-3 ay çık hemen evlen, yüzükleri tak bana çok anlamlı gelmiyor. Ben bir erkekle 5-6 yıl çıksam ve ayrılsam. O erkek benden sonra hemen bir kaç kişiyle çıksa ve sonunda evlilik yolunda adım atsa ben bu erkeğin nispet yaptığını düşünürüm.
 
Ben hep terk ediliyorum, boynuzlanıyorum
Bence kadınlar normal ve çekici olarak iki grup. Ben ise çekici kadın grubunun bir tık yukarısındayım. Bence Türk erkekleri gösterişli kadından korkuyor. Ben bu kadınla baş edemem, etkileyemem diyerek hiç yanaşmıyorlar bu ilişkiye. O nedenle yabancılarla takılıyorum
 
Demet gibi arkadaşlar bulmak zor
"Demet Akalın, eşiyle boşanan Özlem Yıldız'a evinde kalmasını teklif etti. Evimde kal teklifi Yıldız'ı çok duygulandırdı." Bu haberle ilgili Şancı: "Böyle arkadaşlar böyle zamanda bulmak çok zor. Demet Akalın çok güzel bir şey yapmış. Çok üzerine gidiyorlar bence Özlem'in" dedi.
 
Öyle erkekleri bulmak çok zor
Her birlikte olduğum kişi bana pahalı hediyeler almıyor. O hediyeleri bana alan bir kişiydi, o da Saif Kaddafi. Öyle bir dünya yok şimdi, her taraf güzel kadın dolu. Artık öyle bir erkek bulmak çok zor.
 
Gayet doğal ve samimi biriyim
Annemle Bahçelievler'de yaşayan, bakkaldan üzerinde eşofmanla alışveriş yapan, köpeğini Yayla'da gezdiren normal bir insanım. Doğal bir insanım, ama insanlara farklı lanse edilmesinde benim suçum var bunu kabul ediyorum. Şu anda benden başka bu kadar iddialısı olmadığı için ben göze batıyorum. Oysa bütün starlar böyle pozlar veriyor. Zamanında yapıp sonra pişmanım demek 'günah çıkarmak' oluyor. İnsanlar kendileri soyunuyor, soyunmak istiyordu. Sonra da çıkıp pişmanım demek çok anlamlı gelmiyor bana. Verdiğim pozlardan da pişman değilim.
 
Bir erkekle mutlu olacaksan biraz kör olacaksın
Anneannem derdi hep bir erkekle mutlu olacaksan bazen görmeyeceksin bir şeyleri. Bence erkeğin seni aldattığını anlarsan susacaksın, bazen göz yumacaksın. Ama ben kesinlikle yumamam. Benim gibi bir kadını da aldatmak kolay değildir herhalde.
 
Erkekler beni aldatmaktan zevk alıyor
Benim gibi kadınsanız erkekler böyle adamları aldatmaktan daha fazla zevk alıyor. Özgüveni geliyor adamların, 'ben bunu tavladıysam daha iyisini de tavlarım' diyor ve aldatıyor beni. Bir de kadınlarda hata adam hiç önemsemeyeceğin bir tipse bile, onun eski erkek arkadaşıysa kadınlar da farklı bir ilgi duyuyor. Bu kişi bununla birlikteyse kesin bir şey vardır diye erkeklere yanaşan kadınlar da çok.
 
Çok suçüstü yaptım
Erkek arkadaşlarım beni aldatırken çok suçüstü yaptım. Hafiye gibiyimdir. Tüm detayları dikkate alırım. Delilleri birleştiriyorum ve evde kısa süreli bir savaş başlıyor. Şiddete hayır ama en büyük zevkim partnerimin sevdiği eşyaları dağıtmak, parçalamak. Çok rezaletim var benim. Ama ben çok sadığımdır. Bildiğin koyuna bağlarım. Gözüm başkasını görmez aşıksam.
 
Hiç evlenme teklifi almadım
Hiç evlenme teklifi almadım. Gelmedi çünkü adamları sürekli tersleyen bir kadın var karşılarında. Teklif etmeyi kimse göze alamadı yani. Evlilik delisi bir insan değilim.