Ernst alacakları için FIFA'da

Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kuran Fabian Ernst, son iki sezondaki alacaklarını tahsil edemeyince FIFA'ya başvurdu

Ernst alacakları için FIFAda
07 Şubat 2012 Salı 10:26 tarihinde eklendi.

 

Son üç maçından da mağlubiyetle ayrılan ve zor günler geçiren Beşiktaş'a bir kötü haber de FIFA'dan geldi.
 
Ekonomik sıkıntılarla boğuşan siyah-beyazlılar'da taraftarların favori ismi Fabian Ernst'in alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurduğu ortaya çıktı.
 
KAP'A BİLDİRİLDİ
 
Kamuoyu Bilgilendirme Platformu'nda yer alan Beşiktaş'ın finansal tabloları ve dipnotlarında ilginç bir ayrıntı gözlerden kaçmadı. Birçok kulüple ve futbolcuyla yapılmayan ödemeler nedeniyle başı dertte olan siyah-beyazlıların son olarak Ernst'le sıkıntı yaşadığı dikkat çekti.
 
Dipnotlarda, "Fabian Ernst, 2010/2011 ve 2011/2012 sezonundan toplam 982.166 Euro alacak iddiasıyla FIFA’ya başvuru yapmış olup, uyuşmazlık FIFA nezdinde devam etmektedir" ifadesi kullanıldı. 
 
ALMEIDA DA BAŞVURDU
 
Almeida da başvurmuş Geçtiğimiz ay da Hugo Almeida'nın alacakları için FIFA'ya başvurduğu, Portekli'nin başvurusu sonrası kulüp tarafından ödeme yapıldığı ortaya çıktı.
 
Yine benzer durumda bulunan Sivok, Holosko ve Fernandes'in de aynı yolu izlediği ve kulübe çektikleri ihtarname sonrası alacaklarını tahsil ettikleri ileri sürüldü.