Ersan kendini yaktı

Beşiktaş'ta, teknik heyet ve yönetim tarafından fazla zorlanmaması konusunda uyarılan Ersan Gülüm, buna rağmen kendini iyi hissettiğini söyledi ama sakatlandı. Eski doktor Yalçın Yavuzer, Ersan'ın futbol hayatının bile tehlikede olduğunu açıkladı

Ersan kendini yaktı
06 Temmuz 2011 Çarşamba 08:53 tarihinde eklendi, 1.195 kez okundu.

 

Avusturya kampının ilk gününde sol dizinden sakatlanan Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Ersan Gülüm'den kötü haber geldi. Genç futbolcunun yeniden ameliyat olacağı ve yaklaşık 6 ay sahalardan yine uzak kalacağı ifade edildi.
 
Sol diz ön çapraz bağda yeniden bir yırtık tespit edilen Ersan'ı, kendisini fazla zorlamaması konusunda teknik heyet ve  yönetimin uyardığı ifade edildi. Genç oyuncunun bütün uyarılara rağmen kendisini iyi hissettiğini, dizinde bir problem kalmadığını söylediği, hatta yapılan bazı testlerde takımdaki en güçlü sol bacağın Ersan Gülüm’ün olduğu bildirildi.
 
Beşiktaş Sağlık Kurulu'nun bu konuda geniş çaplı bir araştırma yapacağı belirtildi. Beşiktaş’ta yaşanan bu gelişmelerin ardından, Sivok’un takımda kalmasının neredeyse kesinleştiği vurgulandı.
 
Karamsar tablo
Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Futbol Şubesi ve Sağlık Kurulu'nun birlikte aldığı karar neticesinde Ersan’ın tedavisinin geçen seferki gibi Avustralya’da değil, İstanbul’da yapılması konusunda görüş birliğine varıldığını kaydetti.
 
Kulüp eski doktorlarından Doç.Dr. Yalçın Yavuzer ise Ersan konusunda karamsar bir tablo çizdi. Yavuzer, "Futbol esas olarak diz üzerinde oynanan bir oyun. Ersan’ın kopan bağı dizin en önemli bağıdır. Orada bir ameliyat yapıldığı zaman dizin bağları eski yerine monte edilemiyor, ameliyat tekniğine göre başka noktalara bağlanıyor. Önünü, arkasına koyuyorlar. İkinci ameliyatta bu durum daha da yoğunlaştığı için başarı şansı son derece azalıyor. Bu tür sakatlıklarda futbolcunun eskisi gibi olması, eski formunu yakalaması son derece zor” diye konuştu.

Milliyet