"Ersun Yanal çok iyi bir insan"

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, ülke milli takımının İtalya ile oynadığı hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile bir problemi olmadığını söyledi.

Ersun Yanal çok iyi bir insan
19 Kasım 2013 Salı 15:44 tarihinde eklendi.

Nijerya Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Finali'ne gitmesinde önemli rol oynayan ve play-off maçlarında etkili futboluyla takdir toplayan Emmanuel Emenike, NTV Spor'a gündemle ilgili açıklamalar yaptı. Emenike, "Benim için yedek kalmak sorun olmuyor, milli takımda da böyle. Her şans bulduğumda elimden geleni yapıyorum." diyerek şunları söyledi:

"Kulübede veya sahada olmam benim için farketmiyor. Santrafor olarak başladığım için sağda veya solda oynamak benim için biraz zor oluyor ama her seferinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Fenerbahçe'de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Taraftarlar beni beklediler, ben de onlar için goller atmak istiyorum. Onlara tutkulu olmaya devam etmelerini söylemek istiyorum. Daha çok gol atacağım."

"ERSUN YANAL ÇOK İYİ BİR İNSAN"

Forvet hattında Dirk Kuyt, Moussa Sow, Webo gibi olmasına değinen Emenike, şampiyonluk şanslarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ise "Forvet hattı için büyük bir rekabet olduğunu söyleyemem. Ancak takım içinde çok büyük bir rekabet var ve bu çok önemli. Bizi ligde zirveye taşıyanın bu rekabet olduğunu düşünüyorum. Rekabetçi olmamız çok önemli. Çünkü rekabet olmazsa bu kadar fazla mücadele etmezsiniz. Rekabeti seviyorum." açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile aralarının nasıl olduğu sorusuna da değinen Emenike, "Teknik direktörümüz Ersun Yanal çok iyi bir insan. Kendisiyle sürekli iletişim halindeyiz. Takım içindeki iletişimi düşündüğüm zaman şampiyonluğu kazanacağımızı söyleyebilirim. Ben sonuçta takımım için elimden geleni yapıyorum." diyerek sözlerini noktaladı.


CİHAN