Ersun Yanal, Veysel Sarı'yı istiyor

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, eski oyuncusu Veysel Sarı'yı sarı - lacivertli kulübe transfer etmek istiyor.

Ersun Yanal, Veysel Sarıyı istiyor
29 Haziran 2013 Cumartesi 14:24 tarihinde eklendi, 1.084 kez okundu.

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün tedavisi nedeniyle sezonu geç açması ve alternatifi olmayışı teknik direktör Ersun Yanal'ı transfer arayışına soktu. Yanal, iddialara göre eski oyuncusu Veysel Sarı'yı Fenerbahçe'de görmek istiyor.

Maraton.com.tr'den Fırat Doğruel'e konuşan Veysel Sarı'nın menajeri Ali Egesel, Fenerbahçe'nin henüz Veysel Sarı için bir girişiminin olmadığını söyledi. Ayrıca Eskişehirspor'da yeni bir yönetim ve hoca olduğuna dikkat çeken Egesel, Veysel'in takımdan ayrılıp ayrılmayacağına Ertuğrul Sağlam'ın vereceği raporlar sonrası belli olacağını kaydetti.

"BAŞKA OYUNCU KAYBETMEK İSTEMEM"

Eskişehirspor ile iki yıllık anlaşma sağlayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Alper Potuk'un Eskişehirspor'dan ayrılışı hakkında sorulan soruya Sağlam, "Alper transferi kulüp politikasıdır. Başka oyuncu kaybetmek istemem." demişti.


CİHAN