Ertuğrul Sağlam’a Osmanlı tuğralı, besmeleli tablo

Eğitim Bir Sen Eskişehir Şube Yöneticileri, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ı ziyaret ederek başarı dileklerini iletti

Ertuğrul Sağlama Osmanlı tuğralı, besmeleli tablo
30 Ağustos 2013 Cuma 17:06 tarihinde eklendi.

Eskişehirspor tesislerinde gerçekleşen ziyarette konuşan Şube Başkanı İsmail Altınkaynak, Ertuğrul Sağlam’ın gerek futbolcu gerekse teknik adam olarak saha içi ve dışında sergilediği örnek davranışlarla tüm yurtta sevilen ve beğenilen bir şahsiyet olduğunu söyledi.

Altınkaynak, özellikle eğitimciler olarak kendilerinin öğrencilerine her hali ile rahatlıkla model olarak sunduklarını, örnek gösterdiklerini kaydetti.

Ertuğrul Sağlam ise eğitimcilerin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu anlattı. Zorlu bir göreve soyunduklarını başarının ise tüm kentte gerçekleşecek kenetlenme ile sağlanacağının altını çizen Sağlam, "Bunun için eğitim camiası ile birlikte çalışmaya ihtiyacımız var." dedi.

Bu yıl sportif başarıyı kovalarken sahada ve tribünlerde sergileyecekleri centilmenlik yanında küfürsüz tezahüratlarla tüm Türkiye’ye örnek olmaya çalışacaklarını belirten Sağlam, "Ben coşkulu taraftarımızdan son dakikaya kadar takımlarını desteklemelerini Yunusun şehrinde yaşadığımızı unutmayarak tribünlerden argoyu ve şiddeti kovmalarını istiyorum. Bu örnek davranış onlara çok yakışacak aynı zamanda ulaşmak istediğimiz hedeflere giderken bizlere yeni yol arkadaşları ve ülkenin her yanından maddi manevi destek imkanları doğuracaktı." ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda eğitimciler, Sağlam’a üzerinde Osmanlı tuğrası şeklinde yazılmış bir besmele tablosunu hediye etti.


CİHAN